A rovat kizárólagos támogatója

A pálinkák roppant népszerű italok hazánkban, nem véletlenül számítanak nemzeti italnak. Mi, magyarok annyira szeretjük, és annyira büszkék vagyunk a pálinkánkra, hogy ha külföldi vendéggel, turistával találkozunk, vagy külföldre megyünk vendégségbe, akkor előszeretettel viszünk belőle és kóstoltatjuk meg a külföldi személyekkel.

Nem csak fogyasztani, főzni is szeretünk

Nem csak a pálinkának, de a pálinkafőzésnek is nagy hagyománya van Magyarországon. Sokan azzal a szánt szándékkal termesztenek otthon gyümölcsöt, hogy az végül a cefrében kössön ki. Nehéz megmondani, hogy vajon a lekvárkészítés vagy a pálinkafőzés céljából termesztenek otthon több növényt. Igaz, volt időszak, amikor tilos volt otthon pálinkát főzni, de annak az időszaknak pár éve már vége lett.

Hagyomány és innováció a palackban

A Panyolai pálinka egyedi íze már egy korty után megjutalmazza a fogyasztót a friss gyümölcsök zamatával. A Panyolai pálinka egy tipikus hazai termék, a hazai szót ebben az esetben a lehető legpozitívabban kell érteni. Minden egyes korttyal egy gondosan, nagy odafigyeléssel előállított, elhivatottsággal és hozzáértéssel készített italban lehet része a fogyasztónak. 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a Panyolai pálinka, akkor mindenképpen érdemes szétnézned a Prémium Italnagykereskedés Online webáruházában. 

Hagyományos recept alapján készítik, a készítésnél figyelembe vett utasítások és iránymutatások már évszázadokkal ezelőtt is léteztek, a történelem során generációról generációra szálltak.

Természetesen a gyártás technológiája korszerűsödött azóta, haladt a technika fejlődésével, ez ugyanis a legtöbb esetben elkerülhetetlen, viszont csak olyan mértékben voltak hajlandóak korszerűsíteni, hogy az ne menjen a hagyományos eredeti receptúra kárára, azt nem voltak hajlandóak feláldozni. Ennek köszönhetően a Panyolai pálinka nem egy olyan ital, amire nosztalgikusan gondol az ember, mert eljárt felette az idő, hanem a XXI. században is létező, hagyományos receptúra alapján, modernizált gyártási körülmények között készített, igazi magyar termék.

A Panyolai pálinka egy kiváló példája annak, hogy ötvözni lehet a családi hagyományokat, a klasszikus recepteket a modern gyártási technológiákkal, a technológiai innovációkkal, ráadásul azt is ki lehet jelenteni, hogy a klasszikus és a modern dolgok kiegészítik egymást.

A pálinka fogyasztása és szervírozása 

Mi, magyarok előszeretettel fogyasztjuk a pálinkát ünnepléskor, családi vagy éppen baráti összejöveteleken. Ennél fogva a pálinka mindig aktuális, soha nem rossz választás. Egy üveg Panyolai pálinka beszerzése vendégség előtt biztosan nem rossz döntés, illetve ajándéknak is tökéletes.

A szervírozása klasszikus röviditalos pohárban illendő, az adagolás pedig vérmérséklettől függ, viszont azt fontos leszögezni, összekeverni üdítőitallal egyáltalán nem ajánlatos.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek