A rovat kizárólagos támogatója

A Birodalom most visszavágott. Az akkumulátorellenes lobbi, és a zöld hazaárulók íme le vannak leplezve a Mandinerben. Most éppen Jármi Pétert (LMP) és Polgár Tóth Tamást (Debreciner) célozta meg a Megafon-díjazottak különítménye. Én nem látok találatot, és a helyzet a hivatalos adatbázisokból nekem pergyanús. Politikusnak és újságírónak is csak egy hitelessége van. Ez a Mandinerben cikket író Bohár Dánielre is vonatkozik. Szerintem neki kell bizonyítani, hiszen nagy nyilvánosság előtt ő konfabulált.  Innen jöhet a pénz a debreceni akkumulátorgyár elleni hergelésre Mandiner, 2023. február 3.

„Bohár Dániel kiderítette, hogy ki és milyen külföldi pénzből intézi az akkumulátorgyár elleni hergelést.”
– Tényleg lehet a Fidesz-KDNP fellegvárában és Mikepércsen ok nélkül ’hergelni’? Elviszi ezért egy kismama a csecsemőjét közmeghallgatásra? Elhiszi ezt a blődlit valaki? Ne kerüljünk meg egyetlen kérdést sem. Ki is Bohár Dániel? Megafonos Fidesz-troll – olvasom tömören

Troll (eredetileg jó szívű, de rémületesen csúnya norvég óriás; ma netes hablabatyoló, aki mindenhol pár mondattal zavart kelteni igyekszik, okolni azonban képtelen – csak rombol és nem épít) ma bárkire rámondják a #tudjukkik, akik más állásponton vannak, mint mi. Viszont, mi az, hogy megafonos? Úgy látom, hogy a kissé pösze Kovács István Gergely jogász, Fidesz-KDNP párttag vezetésével létrejött káderképző gyorstalpalóról van szó, ahová az ellenzék szerint csordogál a kormányzati támogatás.
»A Megafon küldetése, hogy a jobboldal szembe szálljon a balliberális véleménymonopóliummal (sic!) a neten. Rád is szükség van az online csatatérben (sic!), vállald fel a véleményed, és együtt győzni (sic!) fogunk! Ha közösségi média építkezésbe kezdenél, vagy még ügyesebb szeretnél lenni, akkor jelentkezz 4 napos gyakorlati képzésünkre, hogy a legprofibb szakemberektől tanuld meg miképp lehetsz hatékony, bátor és magabiztos a FB-on!«

– Négynapos trollképző? Annak a korosztálynak, amelyiknek nem éppen a Fidesz-KDNP agitatív bolsevizmusa az ideálja? Javítanak az elérhetőségen? Hogyan is? Hirdetési pénzt nyomnak bele? Ezt nevezem! Tehát nem elég a Fidesz-KDNP-nek a legyalogolt közmédia? Egyébként négy nap alatt lehet műveltséget és szaktudást, sőt bátorságot gyűjteni? Pártkönyv kell hozzá? Párttag-ajánlók? Valamiféle casting ez? A jelentkező használhatóságának felmérése? Vállald fel a saját hangod, hogy együtt győzzünk? De hát a győztesek már megvannak; Bayer, Rákay és a többiek. Tarcsi kerestetik, megosztó aktivisták.

»A kormánypárt fontos fegyverei lehetnek a kampányban a Megafon Központ influenszerei (sic!), akikbe már most több mint félmilliárd forintot invesztáltak. A beszélő fejek a kormány narratíváját visszhangozzák, és arra is jók, hogy még inkább elmossák a tény és vélemény, valamint a politikai szereplők és média közti határokat. Kérdés, hogy közlendőjük a Fidesz-tábor összerázásán kívül alkalmas-e arra, hogy megszólítsa a bizonytalanokat […] 580.412.087 forint. Cikkünk írásának pillanatában összesen ennyi pénzt költhettek a Megafon Központ nevű, kormánypárti üzenetekkel operáló influenszer-képző által támogatott megmondóemberek a FB-on arra, hogy kiemelt posztokban [gondolom hirdetésként megtámogatott] reklámozzák a kormány üzeneteivel egybecsengő véleményüket« A kormánypárti Facebook-különítmény arcai, akikre százmilliók mennek el.

– A Megafon Digitális Inkubátor Központ NKft. 2020. május 5-én jött létre, 30 alkalmazottja van, adózás előtti eredmény (2021): 557 millió forint. Tulajdonosa Kovács István Gergely, aki a debreceni Szabo Doki-Pro Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egyik tulajdonosa is. Ez feleségével közös korábbi vállalkozása.
»Támogatott partnerek: Bayer Zsolt, Bohár Dániel, Dávid Bence, Deák Dániel, Déri Stefi, Filep Dávid, Kötter Tamás, Rákay Philip és Trombitás Kristóf«

– Szép kis különítmény. Nekik innen is csurran-cseppen, mert megérdemelték?

Térjünk vissza Bohár Dánielre, aki saját önmeghatározása szerint ma apa-férj-riporter. Korábban az Echo tévében Szarvas Szilveszter munkatársa volt, akivel a Pesti tévébe (a Pesti srácok videóváltozata) igazoltak. Mindez a Progress Média Hungary Kft., Insider Media Lapkiadó Kft., IKO Műsorgyártó Magyarország Kft. égisze alatt. Itt találtuk a legendás Stefka Istvánt is (Van valaki, aki egyetlen dobására emlékszik?) és Orbán feltétlen csodálóját, a kreatív DJ Jeszit is, akire ránőtt a retró fülhallgatója. Benne bírom, hogy bírja magát. Ő már a nagycsoportos Hír tévében nyomatja tovább. Szóval Bohártól jött a mostani nagy leleplezés. Jaj, de jó lesz nekünk!
„Az újságíró szerint valószínűleg Jármi Péter, az LMP Hajdú-Bihar vármegyei szervezetének elnöke [A mondat nincs befejezve – halló drága szerkesztőség!]. Jármi a baloldal (sic!) egyik ismert debreceni alakja. Továbbá tulajdonostárs a helyi Micélium nevű szövetkezetben (sic!). Ez a szövetkezet üzemelteti a városban a Malter nevű helyet.”
– Jármi Péter kétségtelenül az LMP Hajdú-Bihar megyei elnöke. Azé a párté, amelynek egyik társelnöke, nem akar Orbánozni, ő Ungár Péter Schmith Mariska fia. Az LMP baloldali lenne? Nekem nem úgy tűnik, inkább ingázik a két szörnyen viseletes és elunt pártoldal között. A Micélium 2000 Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. megszűnt, felszámolás alatt áll. A Micélium Szövetkezet Kft. viszont 2022. augusztus 30-án került bejegyzésre. Főtevékenysége: 8230 Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése; igazgató elnöke Lénárt Attila. Jármi úrra utaló szöveget nem olvasok. A Malter és a Micélium Szövetkezet Kft. is a Baross Gábor utca 16-ban, Debrecenben van bejegyezve. Mi a baj vele? A házunkban talán 30 lakás van, 40 éve itt lakok, de tulajdonosok csak úgy 20%-át ismerem. Van, akinek három Kft. van kiírva a postaládájára, de még csak nem is tudom mik azok. Mit lehet ebből levonni? Ilyesmitől egy kicsit több bizonyíték kell ahhoz, hogy valakit gyanúsítsunk.
„Bohár utánajárt és megállapította, hogy a Malter ugyanazon a címen található, ahol a Soros György (sic!) debreceni szervezete, név szerint az Alternatív Közösségek Egyesülete működik.”
– Alternatív Közösségek Egyesülete [nem látom bejegyezve, hogy Soros Györgyé lenne, fog perelni ezért?] valóban ugyanerre a címre jegyezte be a Debreceni Törvényszék, de a közösségi hely neve is utal az egybetartozásra m.alter, szóval például magyar alter. Ennek utána kellett járni? Az Alternatív Közösségek Egyesülete céljaként a cégbíróság adattárában az alábbiakat olvashatom: „…kulturális és információs, kommunikációs tevékenység (pl. helyi tömegkommunikáció, művészeti tevékenység, kulturális örökség megőrzése, közgyűjtemény, kiadás, épített környezett védelme, népművészet, hagyományőrzés, közművelődés, kisebbségi, nemzetiségi kultúra ápolása). A cég képviselői: Damu Richárd és Molnár Ágnes. Adva van tehát egy éppen megalakul Micélium Szövetkezet Kft., amelyet Bohár szerint a Maltert üzemelteti. Nem zárom ki, hogy így van (nem tudom), csak Jármi Péter nevét nem látom. Az Alternatív Közösségek Egyesülete és a Malter közötti kapcsolat minden bizonnyal létezik, de Jármi úrnak ott papíron nem látom, hogy bizonyíthatóan köze van a vezetéshez. Ha előad, ha ott rendezvényt szervez az nem jelent tartós jogviszonyt. Én számtalan helyen adtam elő, jöttem és mentem, jogviszonyt nem kötöttem. Pergyanús szituáció, hiszen Bohár Dániel apa-férj-riporter határozottan, nagy nyilvánosság előtt Jármi Pétert hírbe hozta. Rajta keresztül az LMP-ét is. Nekem így tűnik. Ugye ez nem általános ügyintézési színvonal a Megafon által támogatott Bohár úrtól? Ne feledjem egyik említett urat sem ismerem, és nem voltam/vagyok LMP tag.
Viszont komolyan „No mercy!” a 92 éves Soros György részére? Valóban hiheti valaki, hogy Malter névvel közösségi házat vesz a debreceni Baross utcában és a kínai CATL akkumulátorgyár elé fekszik, hogy azt a németeknek játssza át? Ennyire megbocsáthatatlan, hogy ösztöndíjjal taníttatta Orbán Viktort, Kövér Lászlót, Deutsch Tamást és a társaikat? Még Szijjártónak is jutott. Mi lett belőled drága szülőhazám?

„Az Alternatív Közösségek Egyesülete 2,2 millió dollárt, azaz több mint 800 millió forintot kapott [!] a Soros-féle Open Society Foundations-től.”
– Jog szerint nem Soros Györggyé az Alternatív Közösségek Egyesülete, mert akkor nem adna neki, hanem cégen belül utalná, amit nem is láthatnánk. Nos, ennek utánajár majd, akit érint. Én soha nem kértem és kaptam Soros szervezeteitől támogatást. Mástól sem munka nélkül. Ellentétben sok Fidesz vezetővel. Viszont mi a különbség, ha valaki az Open Society Foundation-től kap támogatást, vagy a Megafontól. Ez utóbbihoz honnan és milyen pénz érkezik? Mi a közösségi célja a Megafonnak, hiszen a társadalmat szétfeszíteni igyekezik. Ugye nem közpénzből? Integrációs Bizottság íme egy újabb ügy!

„Ebből azt a következtetést vonta le, hogy Járai közel állhat (sic!) Soros Györgyhöz és az ő adományaihoz. Bohár Dániel szerint saját politikustársukat akarják a városért aggódó ’sajtómunkásnak’ beállítani. Az újságíró kiemelte Tóth Tamást, aki újságíróként dolgozik, de korábban az LMP országgyűlési képviselőjelöltje volt. A lapot pedig, ahol jelenleg dolgozik, éppen az Open Society Foundations támogatja.”
– Bíróság előtt sohasem elég állítani, hanem bizonyítani is kell. Mit jelent az, hogy közel állhat Soroshoz? Képeken azt látom, hogy Orbán Viktor valóban fizikailag közel állt hozzá. Nem ismerem a konkrét tényeket, de az itt olvasottak nem győztek meg arról, hogy jogsérelem nélkül a per elkerülhető. Ez nekem színtiszta provokáció és végső célzottja az LMP! A másik Megafonos állítása munkál ugyanis a háttérben, a zöld hazaárulásról. Polgár Tóth Tamás (őt sem ismerem személyesen) több tudósítását olvastam a Debrecinerben. Nekem sokkal korrektebbnek tűnt, mint Bohár Dániel itteni felszínes parádézása. Folytatása alighanem következik és aligha a legszebb oldala lesz majd ez a korunk történelmének.
Darvas Béla: Soros a Malterban (horror) – Egy csók és esetleg még egy (Hangyaleső No201b)

Kapcsolódó anyagok:

Szijjártó elővette a “demagóg zöld propagandát”

Viták célkeresztjében a vízfaló debreceni giga akkugyár

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás