A rovat kizárólagos támogatója

Manapság a klímaválság, az ökológiai túlterhelés és a népességnövekedés súlyosbodása közepette minden olyan kezdeményezést örömmel látunk, mely valamelyiket igyekszik enyhíteni. Főleg, ha mindet egyszerre. LoveInfo – A szexuális oktatás emberi joga mindenkinek!
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a hazai LoveInfo Team kifejlesztette a forradalmi szexuális oktatás appot, a LoveInfo-t. Ez a karbonsemleges app ingyenesen letölthető, és szórakoztató módon előzi meg a nemi úton terjedő betegségeket, tinédzserkori terhességeket és abortuszokat, a velük járó testi-lelki sérülésekkel együtt.  Ezt önmagában is fontos társadalmi törekvésnek tartjuk, de emellett az app külön klímatudatossági menüpontot is tartalmaz, ráadásul karbonsemleges! Ezek miatt mindig örömmel írunk róluk hasábjainkon, ha történik valami érdekes fejlemény.

Ezúttal, látván a sok pozitív hazai visszajelzést, a csapat most nagy dobásra készül: úgy döntöttek, az egész világgal megosztanák programjukat, mely sokszor életre szóló csapdákat segít elkerülni.

A LoveInfo Lite az app egyszerűbb, többnyelvű változata, ami jelenleg fejlesztés alatt áll. Könnyen érthető módon, hiteles információt ad a nemiségről, szerelemről, kapcsolatokról, felelősségre neveli a fiatalokat, és segít elkerülni a rájuk leselkedő veszélyeket. A LoveInfo Lite először angolul és magyarul jelenik meg, majd a 10 legtöbbet beszélt nyelven. Az app Szintén ingyen letölthető lesz, regisztráció nélkül.

Maximálisan egyetértünk a LoveInfo Team célkitűzésével, miszerint szeretnénk, ha minél több gyermek mondhatná el a világon:

„Szeretőbb, s felkészültebb szülőket, jobb kort, s melegebb otthont nem is kívánhattam volna!”

Képzeld el, hogy a világon minden fiatalhoz eljut ez az app, ami miatt drámaian visszaesik a nemi betegségek, és a tinédzserkori terhességek előfordulása! Ha számodra fontos a fiatalok egészsége, biztonsága és boldogsága, akkor csatlakozz Te is a nagylelkű támogatókhoz, hogy megvalósulhasson ez a projekt!

Ha esetleg nem állnál készen arra, hogy adományoddal támogasd a fejlesztést, oszd meg Te is közösségi médiádon!

Rampasek, László A.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek