Hirdetés

Hölgyeim! Habár teljes bizalommal fordulunk a szalonok munkatársaihoz, azonban körmünk sorsa egyáltalán nem játék. A nyomdakészletek segítségével csodálatos körmök kreálhatóak, de nem árt tisztában lennünk a legfontosabb kellékekkel, hogy felismerhessük a minőségi szolgáltatást. Cikkemben az alapvető tudnivalók mellett néhány ötlettel is gazdagodhatsz.

Moyra Kristály Nyomda Készlet

Mely kellékek képezik a készlet legfontosabb elemeit? Megtalálható benne a kőnyomda, a kőgyűjtő tálca, az ecset, a kőfelszedő ceruza és a kristály kövek. Segítségükkel körmeidet bármilyen azonos méretű strasszal meg lehet csinálni, akár trendi nyári és tavaszi színekben is. A nyár beköszöntével körmeidre is ráfér a megújulás. Egy pipacsot, tulipánt vagy más virágmintát ábrázoló körömmel Te is “kivirulhatsz”. A lágy pasztellszínektől kezdve egészen az élénkebb árnyalatokig bátran kísérletezhetsz, hiszen éppen az a nyári körmök egyik előnye, hogy ilyenkor minden szín jól mutat.

A készlet “technikai” fortélyai

A készletben speciális clear nyomda is található, amelynek egyenes a feje, így felveszi a strasszokat. Éppen ezért nagyban különbözik a többi nyomdától. Emellett az is elmondható, hogy egyetlen egy mozdulattal felvihetjük a strasszokat a körmünkre, a kiválasztott mintában. A csillogó Moyra Kristály Nyomda Készlet másik nagy előnye, hogy alkalmazhatjuk körömlakkra, lakkzselére vagy műkörömre is. Ez utóbbihoz például kiválóan alkalmazható a ragasztózselé, amelynek legnagyobb előnye, hogy ráhelyezés után a díszek még sokáig igazíthatóak, ezért kifejezetten ajánlott a körömnyomdázáshoz. Sűrű állaga továbbá a dombormű felületi díszítések készítését is támogatja.

Érdekességek a körömnyomdázás területén

Kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legnagyobb “mesterművek”? Most betekintést nyerhetsz a körömnyomdázás kulisszái mögé, ahol további inspirációra lelhetsz. Ahogy azt te is láttad, ma már létezik olyan, hogy strasszkő nyomdakészlet, amelynek köszönhetően elég egy mozdulat, és a körmeid strasszkövekben pompáznak majd. A csillogás örökké trendi marad. A diszkrétebb díszítéshez egyszerű mintákat alkalmaznak, a feltűnést kedvelők pedig a teljes felületi díszítés mellett is dönthetnek. Bármelyik híve is vagy, néhány egyszerű ötlettel teljesen átalakíthatod megjelenésed.

A legfontosabb mindenekelőtt, hogy merj kísérletezni! Sosem gond, ha váltogatod a stílusokat, hiszen a körmök terén lehetünk merészek! Ne feledd, a körmeid beszélnek, és különösen érdekes benyomást kelthetsz általuk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás