Hirdetés
(X)

Természetes, hogy a beltéri nyílászárók kapcsán igen sokféle igény merül fel. Ezek között lehet olyan, hogy az ajtók minél előbb beszerelésre kerüljenek, de fontos szempont az is, hogy prémium minőségűek legyenek.

A nemesfa ajtók tökéletes választásnak bizonyulnak, ha az esztétikum elsődleges

A természetközeliség nagyon sokféleképpen megjelenhet otthonunkban. Választhatunk minél több fabútort és -felületet, de a nyílászáróink is készülhetnek ilyen anyagból, legyen szó akár ablakról, akár ajtóról. Azonban ezeket többnyire nem szeretnénk néhány évente cserélgetni. 

Az Ajtóház nemesfa ajtói esetében szerencsére erre nem is lesz szükség. Hiszen ezek a nyílászárók egyszerre emelkednek ki társaik közül abban, hogy igazán szép fafelületet jelentenek otthonunkban, valamint abban, hogy hosszú távon is élvezhetjük szépségüket.

Mit nyújtanak a nemesfa ajtók?

Fafurnéros ajtóknak is nevezik őket, de nem érdemes hagynunk, hogy ez a név elbizonytalanítson minket a minőséget illetően. A hagyományosnak számító tömörfa ajtókkal szemben ezek olyan innovatív technológiával készülnek, amely egyszerre biztosítja a modern, gondozásmentes ajtók előnyeit, valamint a gyönyörű fafelületet. 

Ráadásul a kézzel történő gyártásnak köszönhetően minimális eltérések éppúgy fellelhetőek ezen nyílászárók esetében, mint amit a tiszta fából készült ajtóktól elvárnánk. Ezen ajtókat a prémium minőség jellemzi, amelyet többek között a felhasznált magas színvonalú anyagok, valamint a kézzel történő elkészítés is garantál. Ugyanakkor ezzek a nyílászárók némileg hosszabb gyártási idővel rendelkeznek, ami éppen a luxuskivitel biztosításából fakad.

Mielőtt kiválasztanánk új beltéri ajtóinkat, érdemes mérlegelni, hogy megéri-e számunkra a hosszabb várakozási idő a kiemelkedő színvonalat, valamint a gyönyörű fafelületet, amelyet kifejezetten hosszútávon élvezhetünk aztán otthonunkban.

Egyediség, prémium minőség és hosszú élettartam

Ezen vonások jellemzik leginkább a nemesfa ajtókat, amelyek valódi ékszerdobozzá formálhatják lakásunkat, illetve házunkat. Ezek ugyanis pontosan azok a nyílászárók, amelyek meghatározó szerepet töltenek be az enteriőrben és garantáltan magukra vonzzák minden látogató és vendég figyelmét. 

A minőség szinte ordít róluk, még olyan apró részletekben is kitűnik, hogy habár az egy helyre kerülő példányok egymás mellett élő fák szeleteivel vannak burkolva, apró részleteikben, az élő anyagnak megfelelően eltérhetnek egymástól. Így lesz egyszerre egyedi és összeillő az összes nyílászáró egy adott térben.

A furnéralapnak köszönhetően pedig nem kell aggódnunk attól, hogy az ajtó elnehezül vagy megvetemedik, hiszen a különleges gyártási mód garantálja az összes olyan pozitív vonást, amelyet a beltéri ajtók esetében elvárunk, miközben mégis a tömörfa ajtók különleges látványával kényeztet minket.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás