A rovat kizárólagos támogatója

Íme Rogán Cecília illegálisan épített, kacsalábon forgó “présháza” Tihanyban, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén. Szerencsére tűzivíz tározó is van (csak véletlen, hogy egy medencéhez hasonlít, hiszen azt sem építhetett volna a “szőlőbirtokra). A “gyümölcsfeldolgozó” helyén már korábban is illegálisan építettek egy házikót, amit a propagandaminiszter exfelesége úgy “újított fel”, hogy földig rombolta azt. Engedélyt nem is kért, hiszen nem is kaphatott volna a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekvő szőlőben.
A kecót amúgy Önök fizetik (legyenek rá büszkék), mert Rogán horribilis pénzekért hirdet a volt felesége alig látogatott honlapján. De nekik mindent szabad, mert az exférje által működtetett propaganda ezt is elhallgatja/eltereli a figyelmet róla.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő tavaly már írt arról is, hogy a kormányhivatal is elismerte az engedély nélküli építkezést:

A kormányhivatal a VÁLASZTÁS UTÁN elismerte, hogy ROGÁN CECÍLIA ENGEDÉLY NÉLKÜL ÉPÍTKEZIK a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védett területén. Korábban beszámoltam róla, hogy a propagandaminiszter második felesége Tihanyban megvett egy ingatlant, amit “felújítás” címén a földig rombolt, hogy egy teljesen új villát építsen (engedély nélkül). Tudta, hogy illegálisan építkezik, ezt egy három méteres paravánnal próbálta leplezni…

Ennél csak az állampárt által uralt Kormányhivatal építésügyi és örökségvédelmi osztályának viselkedése volt a bizarrabb. A kérdésemre arra hivatkozva késleltették a válaszadást, hogy a JÁRVÁNYVÉDELEMMEL VOLTAK ELFOGLALVA. Az építésügyön…
A válasz azért kellően ködös, egyrészt ír arról, hogy büntettek és az építkezés leállítására szólítottak fel, de azt is írja, hogy az eddigi tevékenység nem volt engedélyköteles (nyilván a bontásra gondol). Azért a hivatal megküldte a bejelentés szövegét is, amiből jól látszik, hogy miről van szó.
Mindenesetre Rogán Cecília propagandaminiszter exférje elintézte, hogy hárommillió megtévesztett magyar gondoskodjon arról: Cecília leveheti a paravánt.
Az építkezésről, és arról, hogy a hatóság hogyan húzta az időt a járványra hivatkozva, itt írtam korábban >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek