A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Az autóknak ma már számos olyan funkciója van, amellyel kényelmesebb, valamint biztonságosabb is a használatuk. Ráadásul ma már abban az esetben sem kell kétségbeesni, ha ezek nincsenek gyárilag beszerelve, hiszen utólag is fel lehet turbózni a járművet.

Utólag felszerelhető tolatókamerák

A Metroman.hu tolatókameráit azok is hasznosítani tudják, akik utólag szeretnék alkalmazni ezeket. Nem csupán a személygépjárművekhez tudjuk felszerelni ezeket a készülékeket, hanem akár lakókocsira, teherautóra, kamionra, targoncára, traktorra, kombájnra és egyéb munkagépekre is.

Minél nagyobb egy jármű, annál hasznosabbnak fogjuk találni ezeket a berendezéseket, de valljuk be, hogy egy belvárosi parkolás esetén is sokkal komfortosabb és biztonságosabb, ha tolatásnál nem kizárólag a becsléseinkre kell hagyatkoznunk. Kiváltképp igaz ez olyankor, ha egészen szűk helyekre kell megvalósítanunk a parkolást.

Hogyan válasszunk tolatókamerát?

Dönthetünk többek között a monitor alapján, így például választhatunk olyan modellt, amely 7″-os LCD monitor beépítőkerettel és tartókonzollal, valamint fémházas, külső szerelésű infra tolatókamerával rendelkezik. Amennyiben gyakran van szükségünk kedvezőtlen fényviszonyok közepette a készülékre, hasznosnak fogjuk találni a LED-es megvilágítású tolatókamerát, mellyel rossz fényviszonyok mellett is tökéletes képet kaphatunk, így valóban nagy segítséget képes nyújtani számunkra.

Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a kiszemelt eszköz felfogatására, hogy az valóban megfeleljen számunkra is, valamint a méret és a kamera által biztosított látószög is kiemelten fontos kérdésnek bizonyul majd. Az igényes kialakítású tolatókamerákkal, beépítve gyári hatást keltő, esztétikus és alig észrevehető megoldás mellett tehetjük le a voksunkat. A vezeték nélküli video jeltovábbító szett révén megvalósíthatjuk az egyszerű jelátvitelt az RCA csatlakozású tolatókamera és LCD monitor között.

Miért hasznos egy ilyen eszköz?

A tolatókamera segítségével számos helyzetben sokkal könnyebben boldogulhatunk. A vezetett jármű méretétől függetlenül is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor kiemelt jelentőséget nyer a kérdés, hogy vajon látjuk-e pontosan, mi történik az autó háta mögött. A tolatókamera segítségével olyan szituációban is tiszta képet kaphatunk, amikor valóban minden centiméter nagyon sokat jelent.

Elkerülhetjük a kisebb koccanásokat ennek a készüléknek köszönhetően, valamint magabiztosan parkolhatunk be olyan kisebb helyekre is, amelyekre eddig akár meg se próbáltuk volna. Ez a kamera olyan, mintha kapnánk még egy szemet olyan helyekre is, ahová korábban nem láthattunk oda közvetlenül.

Nélkülözhetetlen egy tolatókamera minden nagyobb méretű járműhöz, valamint azok számára is, akik bizonytalanok a parkolás során.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás