Hirdetés
(X)

Vannak, akik különösen vonzódnak a vízhez, így nem is tudják elképzelni, hogy mondjuk zuhanyzás vagy fürdés közben ne kössék össze a kellemeset a hasznossal. Igen ám, de nem árt néha egy kis segédeszköz ehhez a művelethez.

A vibrátorok története röviden

Az első vibrátorok orvosi céllal készültek, hogy segítsenek a női hisztéria kezelésében. Mivel akkoriban a kielégületlenséget nem ismerték, így ezeket a tüneteket a hisztériának tulajdonították. Ehhez intenzív hüvely- és csiklómasszázst alkalmaztak, ami után a nőket mintha kicserélték volna. Persze az orvosok keze bánta ezt, így kifejlesztették az első vibrátorokat. Később ezek elterjedtek a polgári háztartásokban is, így hamar rájöttek, hogy milyen izgalmas és hatékony szexuális segédeszközre tettek szert. Éppen ezért egy idő után már nem reklámozhatták a vibrátorokat az újságokban, mivel azok a szexualitáshoz kötődtek. 

Manapság már egyáltalán nincs szükség arra, hogy nyilvános felületen reklámozzák a szexuális segédeszközöket, mivel elég egy megbízható webáruház, ahol mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk van. Legyen az sima vibrátor, esetleg valósághű, realisztikus darab vagy akár vízálló és minden területen hatékony. 

A vízálló vibrátor

Ma már semmi nem állhat a szerelmesek útjába, ha arról van szó, hogy hol szeretnének egymásnak esni. Persze vannak olyan helyek, ahol kevésbé vagy fokozott elővigyázatossággal javasolt a szex, de hála a vízálló vibrátoroknak, ma már a fürdés nem tartozik közéjük. 

Ezek a darabok jelentik a gyönyörnek azt a szegmensét, ami nem ázik be, így bárhol, bármikor használhatók. Nem csak azért hasznos, mert nem kell bíbelődni a higiénikus tisztítással az aktus után, de diszkrét is, ha úgy szeretné használni, hogy együtt lakik a gyerekeivel vagy lakótárssal. 

Itt is különbséget kell tenni aközött, hogy az adott vibrátor teljes mértékben vízálló, azaz a kádban is megbízható társ, vagy éppen csak a fröccsenő víztől van védve, így a megfelelő körültekintéssel akár zuhanyzás közben is elérhetünk a csúcsra. 

Ezzel kapcsolatban mindig alaposan át kell böngészni a használati utasítást, hogy ne érje csalódás az első használatkor. 

A Szeresdmagad.hu kínálatában kapható vízálló vibrátorok mindegyike kitűnően használható vízben anélkül, hogy beázna.  Ha pedig inkább a hagyományos verziójú kivitelre esküdne, annak is számtalan darabját találhatja a kínálatban, hiszen van rúdvibrátor, realisztikus vibrátor, de még letapasztható és felcsatolható is, a határ a csillagos ég.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás