Hirdetés

A férfiaknak időnként igen nehéz vásárolni, ezért sokan le is tudják egy üveg jobb minőségű borral, konyakkal vagy pálinkával. Azonban azontúl, hogy ez pont olyan sablonajándék, mint nők esetében a tusfürdőcsomag, nem is minden férfi örül neki. De akkor mit lehet ajándékozni? Főleg egy nagyszülőnek, akinek már mindene megvan?

Családcentrikus nagypapának fényképes párna

Azoknak a nagypapáknak, akik nem csak a háttérbe vonulva figyelik a családi jeleneteket, hanem aktívan részt vesznek a család életében, egészen biztosan fontosak a hozzátartozói. Mi is lenne hát jobb ajándék neki, mint egy családi fotóval ellátott díszpárna?

 Ha jó minőségben lett a fotó a párnára nyomtatva, akkor attól sem kell félni, hogy ha ráfekszik a papa, akkor kifakulna, ezért érdemes megbízható céget választani az elkészíttetésére.

 Sütni szerető nagypapának kötény

 Szerencsére szép számmal akadnak olyan férfiak, akiktől nem áll távol a konyha világa. Ugyanakkor akármennyire ügyesek, hacsak nem kötnek maguk elé valamit, akkor a ruhájuk látja a hobbijuk kárát.   A legtöbb háztartásban azonban leginkább a nagymamák használnak kötényt, ennek megfelelően ezek a darabok virágmintával vagy valami más nőies motívummal vannak díszítve.

 Hogy ebből ne legyen többet probléma, jó ötlet a papának feliratos szakácskötényt venni, de nem akármilyet persze, hanem olyat, ami illik is hozzá.

 Egyedi bögre

 Az áruházak polcain egyre több a viccesebbnél viccesebb felirattal ellátott bögre, így esélyes, hogy sikerülne olyat találni, ami passzol a nagypapa személyiségéhez. Ugyanakkor az ilyen bögrék tucatszám jönnek le a futószalagról, így nem nevezhetők éppen egyedinek.  

Ha valóban személyre szabott bögrét szeretnél ajándékozni, akkor gondolkodj el azon, hogy milyen felirat illene a legjobban a készítendő bögrére. Például, ha van a papának egy kedvenc mondata, amit gyakran ismételget, akkor az tökéletes választás lesz a nagypapa új bögréjére.

 Adj valami vicceset!

 A humorérzékkel bőven megáldott nagypapák biztosan szívesen viselnek olyan pólót, melyen vicces, ugyanakkor elismerő felirat található. A „Ha papa nem tudja megjavítani, akkor senki sem tudja” feliratú póló barkácsvénával megáldott papáknak ideális, míg a horgászőrült nagyapa vélhetően az „Én egy horgász nagypapa vagyok, olyan mint a többi nagypapa, csak sokkal menőbb!” felirattal rendelkező pólónak vélhetően jobban örülne.

 Ugyanakkor nem csupán ilyen előre elkészített feliratú pólókat lehet adni, hanem a Los Polos Pólóműhelynél a pólótervezőt használva egészen egyedi szöveggel és akár képpel is elláthatod a pólót.

 Egy biztos, ha te magad állítod össze a nagypapád részére az ajándékot, akkor senki másnak nem lesz pont ugyanilyen darabja, hiszen ilyet csak egy kivételesen jó nagypapák kaphatnak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás