A rovat kizárólagos támogatója

Bárki ingyen ajándékozhat fényforrást iskolák és óvodák részére egy Facebook kampányban. Decemberben minden egyes új tag után a GE Fényforrás üzletága egy energiatakarékos lámpát ajánl fel, és a hónap végéig összegyűlt fényforrásokat óvodák és iskolák számára osztják szét országszerte.

A felajánlónak csupán annyit kell tennie, hogy csatlakozik a GE Fénykérdések Facebook oldalhoz, ahol amellett, hogy hozzájárulnak óvodák és iskolák bevilágításához, érdekes információkhoz is juthatnak a világítás történetéről, a különféle fényforrásokról, valamint tippeket kaphatnak a költséghatékony és környezetbarát technológiák felhasználásával kapcsolatban.

A GE Fénykérdések Facebook oldal elindításával az volt a célunk, hogy a látogatók hasznos ismereteket szerezzenek a fényforrásokkal kapcsolatban. A GE Fényforrás üzletága már több mint 20 éve van jelen Magyarországon. A cég a Tungsram vállalat örökségét viszi tovább, amely az idén ünnepli 115. évfordulóját. Reményeink szerint a Facebook kampány segítségével számos hazai óvodást és iskolást tudunk megörvendeztetni új fényforrásokkal. Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a GE Fénykérdések Facebook oldalhoz és erre biztatnák ismerőseiket is azért, hogy a tél végére minél több iskola és óvoda új fényben ragyoghasson. – mondta Kalocsai Kinga a GE Fényforrás üzletágának regionális PR és kommunikációs vezetője a Facebook kampány indítása kapcsán.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás