A rovat kizárólagos támogatója

Családi ház, régi építésű akár 100 éves társasház, viszonylag fiatalabb társasház, ikerház, panel és társai. Mennyire specifikusak a különböző épülettípusokhoz ajánlott szigetelési módszerek? Engedélyek? Adminisztráció?

Nemcsak környezetvédelmi, de anyagi szempontból is a legjobban megtérülő pénzügyi befektetés az energetikai felújítás. Hosszú távon leginkább az ingatlanunk felújítása eredményez valódi megtakarítást. De hol, hogyan és milyen anyagokkal, technológiákkal érhetjük el, hogy akár a felére csökkentsük a téli fűtés, és a nyári hűtés költségünket? Ehhez adtunk sorozatunk eddigi 4 részében gyakorlati tanácsokat építkezőknek és lakásfelújítóknak.

Az ötödik beszélgetésben a különböző épülettípusok legoptimálisabb hőszigetelési módszereiről, anyagairól szólunk. Sarkadi Péter szerkesztő szakértő vendége ismét Kanyuk László, a Knauf Insulation marketingvezetője.

A sorozat korábbi részei:

Ásványgyapot szigetelések gyakorlati haszna 6/1 Mi is az a komplex energetikai felújítás?

Ásványgyapot szigetelések gyakorlati haszna 6/2 Tetőszigetelés szarufák között és alatt

Ásványgyapot szigetelések gyakorlati haszna 6/3 Gyors tetőszigetelés Supafil fújható ásványgyapottal

Ásványgyapot szigetelések gyakorlati haszna 6/4 vakolható homlokzati hőszigetelő rendszerek

Nyitókép: Depositphotos.

A 2020 április 22-én, a Föld Napján indult podcastunk adásait meghallgathatja Soundcloud oldalunkon, elérheti az anchor megosztón keresztül több alkalmazásban (breaker; google podcast; overcast; pocket cast; RadioPublic; ezekben fel is iratkozhat ránk)

Greenfo podcastok a Spotify-on Greenfo podcastok az iTunes-on

Podcastunk RSS-csatornája itt található.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás