Hirdetés

Az autóápolási termékek célja, hogy járműve külső és belső elemeit tisztán tartsa, megóvja. A gumik és a festés fényesebb lehet, a műszerfal és különböző elemek tiszták, pormentesek. A napjainkban kapható számos autóápolási termék között már az autónk bármely részét karbantarthatjuk.

Mit szólna hozzá, ha ezeket az ápoló- és tisztítószereket vegyszermentesen használhatná? A bioforce.hu webáruház oldalán megtalálja ezeket a termékeket. Jelen van a felnitisztító, autósampon, polírozó, felületvédő wax, rozsdamentes felülettisztító, műanyagápoló szerek, valamint egy olyan szuper termék, amellyel a beton felületekről eltüntethetők az olajos foltok. Ezen szerek mindegyike 100%-ban természetes eredetű összetevőből készül, mégis hatékonyan eltávolít minden szennyeződést, ami az útjába kerül.

Néhány termék bemutatásával szeretném önöknek elmondani, hogyan is hat a vegyszermentes tisztítás. Elsősorban itt van a Wash & Wax autósampon. Ez a nagyszerű termék egyszerre tisztít, és védelmet is biztosít. Hogyan? Az aerospace formula segítségével, amely egy filmréteget hoz létre a lakkrétegen, ezáltal védi autóját a külső hatásoktól (UV, savak), egyben csillogóvá is varázsolja járművét. Abszolút vegyszermentes, ezáltal sem a gyermekekre, sem az állatokra nem ártalmas.

A másik termék a Bioforce polish polírozó, amellyel ön is könnyedén átpolírozhatja a járművét. Ez szintén olyan anyagokból készül, amelyek biológiailag lebomlanak a természetben, emberre, állatra egyáltalán nem jelent semmilyen veszélyt. Használata a következőképpen működik: mossa meg az autóját, majd egy tiszta ruha segítségével törölje szárazra. Permetezze arra a felületre a folyadékot, amelyet szeretne polírozni, hagyja megszáradni, majd egy mikroszálas ruhával törölje át. Igazán egyszerű folyamat, így bárki, saját maga el tudja végezni, nem kell méregdrága mosóba, tisztítóba hordani az autóját, ráadásul mindezt vegyszermentesen teheti meg.

Még egy ajánlatom lenne önöknek, ez pedig egy olyan szer, amellyel a makacs motor- vagy gázolaj foltokat tüntethetjük el a betonról, térkőről. A hydrocarbon koncentrátum segítségével tehetjük meg ezt a nem mindennapi tisztítást. 12 olajbontó mikrobatörzset tartalmaz, ezek segítségével tudja eltüntetni a nem kívánt szennyeződéseket. A koncentrátumot szintén higítani kell, a használata pedig nagyon egyszerű: vékony rétegben le kell önteni a felület, hagyjuk hatni, majd lemossuk. Ha nagyon erősen szennyezett a felület, érdemes többször megismételni. Az autónk ápolása nem is olyan nehéz feladat, pláne, ha mindezt vegyszermentes termékekkel oldjuk meg.

Látogasson el ön is a webáruház oldalára, és tekintse meg a további autóápoló szereket.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás