A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Egy női nyaklánc medállal együtt személyesebb, miközben a szimbólum révén üzenetet is közvetíthetünk a világnak. Igen kelendőek a valamilyen jelképet, motívumot tartalmazó ékszerek. De vajon melyik a nyerő választás? Hogyan igazodjunk el a bőség tengerében?

Mikor ideális egy medálos nyaklánc?

A szimbólummal rendelkező női kiegészítők azontúl, hogy személyesebb hatással bírnak, általuk megmutathatjuk a fontosnak vélt értékeket, és kifejezhetjük a hangulatunkat. Romantikus, kifinomult modellekkel erősíthetjük nőiességünket. A szabadság szimbólumai révén pedig még vagányabb külsővel hódíthatunk, és központi szerepet kaphat a fiatalság, fesztelenség megélése. 

A WEARING.hu női nyakláncok kategóriájában bőséges palettából szemezgethetünk. Érdemes átböngészni a medálos változatokat, hiszen a segítségükkel sokkal egyedibb stílus alakítható ki. A tömegtermékek helyett izgalmasabb, ha magunk választhatjuk meg, hogy éppen szivecskés motívumot viselnénk vagy például csillagosat. 

Népszerű a kocka, köves, pave halo díszítésű nyaklánc, mely nőiességet, eleganciát, luxust közvetít. Igazán rendkívüli a szív medállal és T kapoccsal ellátott ékszer is. Egy minimalista darab, mely minden helyzetben viselhető, kifinomult és sikkes. 

Utazáshoz, nyaralás során is remek választások a medálos típusok, például egy csillag szimbólumos. Különleges alkalmakhoz, romantikus vacsorákhoz pedig egy szíves ékszer tökéletes. Nem csupán a jelképes medálok élik virágkorukat, a különféle absztrakt és geometriai formák egyaránt kedveltek. A cseppeket formázók, illetve a több elem összekapcsolt változatai is kifejezetten népszerűek. 

Egyediségük mellett kiemelendő, hogy nagyszerű ajándékok lehetnek, például barátnőnek névnapi, születésnapi meglepetésként, édesanyának anyák napjára vagy akár gyerekeknek ballagásra. 

Alakítsuk ki saját stílusunkat rendhagyó ékszerekkel!

A jól ismert, megszokott elemek helyett valami szokatlanabbal kitűnhetünk a tömegből. Egy ütős hatszög motívummal garantáltan magunkhoz vonzhatjuk a tekinteteket, ahogyan egy kétsoros holdas és csillagos ékszerrel is. A csillag jelentése a remény, a szerencse és az igazság. A hold pedig a nőiességet, a titokzatosságot jelképezi.

Időnként fontos felfrissítenünk ékszergyűjteményünket néhány vagány darabbal, hiszen a kiegészítők rengeteget alakíthatnak a megjelenésünkön. Apróságnak tűnik, mégis egészen elképesztő eredményeket érhetünk el általuk. 

Női nyaklánc medállal vagy éppen anélkül?

A kérdés időről időre feldereng mindannyiunk fejében. Vajon hogyan válasszunk? Miben rejlik ezeknek a különleges daraboknak az egyedisége? Talán éppen abban, hogy annyiféle kivitelezés és forma kerül megalkotásra, különböző módon. 

Egy szívecskés nyaklánc tömör medállal igen figyelemreméltó és nőies, de aprólékosabb, kövecskés megmunkáltság révén már romantikusabb hatással bír. Az egyedi megoldások és a megszokott formák más kialakítással új színt vihetnek napjainkba.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás