Hirdetés

Arra sincs pénz az állatkertben, hogy enni adjanak az állatoknak, ezért eladják őket. Eddig egy éhező tigrisre jelentkezett vevő. Rajta kívül eladó egy strucc, egy pelikán és egy teknős is.

Az utóbbi időben egy tigris, egy oroszlán, majmok, aligátorok pusztultak el, mert nem volt mit enniük. A beszámoló szerint most is van több olyan nagyragadozó, amelyiknek négy napja nem tudtak enni adni. A tulajdonos már tárgyal egy érdeklődővel, aki lehet, hogy 23 ezer dollárért, 6,5 millió forintért megvenné az éhező tigrist, amit oroszlánkölykök felnevelésére használna.  Rajta kívül eladó egy strucc, egy pelikán és egy teknős is.

Forrás, és további fotók a Reuters képgalériájában >>>

A gázai övezetben egyébként összesen öt állatkert van, mindegyik hasonló gondokkal küzd. A Khan Younis állatkert nem először szerepel a sajtóban, korábban az izraeli támadások miatt elpusztult zebrákat csíkosra festett fehér szamarakkal helyettesítették, mivel túl drága lett volna újakat beszerezni. Tavaly pedig azért, mert az évek óta tartó válsághelyzet miatt elpusztult állatok mumifikált testéből kiállítást szerveztek.- írta a Reutersre hivatkozva a vs.hu.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás