A rovat kizárólagos támogatója

A kutyatápok egyik új generációja, az Orijen gyártójának szándéka már a kezdetektől az, hogy olyan márkát dobjon a piacra a kutyák számára, ami leginkább hasonlít a természetes étrendjükhöz.

Az Orijen szó maga eredetet, forrást jelent, tehát már az elnevezés is tükrözi, milyen filozófiája van a cégnek. Az összetevők összeválogatása és felhasználása során biztosítva van a kutyák számára a ragadozók étrendje, amire az evolúció során is szükségük volt.

Ez nagyon magas hústartalmat jelent, ami nemcsak a színhúsokat foglalja magában, hanem a porcokat, inakat, belsőségeket is, amelyek biztosítják a kutya számára az összes fontos természetes eredetű tápanyagot. Emiatt a hozzáállás és gyakorlati megvalósítás miatt is, az Orijen számtalan állateledeleknek szánt díjat nyert a világ minden táján.

Az állateledelekben a természetes táplálékot másolták le

Mindegyik zacskó Orijen kutyatápoknak tükröznie kell azt, ami a természetben is rendelkezésre állna, ha még szabadon élnének kedvenceink. Az ember kutyatenyésztő programja ellenére is az ebek belső felépítése és működése szinte teljesen megegyezik a vadonban élő rokonával, a farkaséval.

Ha ismét a vadonban élnének, az étrendjük ez esetben tele lenne jó minőségű, megfelelő mennyiségű és frissességű húsokkal. Ezt a változatosságot kívánja elérni az Orijen minőségi állateledeleinek előállításában is.

Mi jellemzi az Orijen kutyatápokat?

  • Jellemző az alacsony szénhidráttartalom, ami azt jelenti, hogy a gyártás során inkább lassan felszívódó szénhidrátok kerülnek bele az állateledelekbe, például lencse, ami fokozatosan fogja emelni a kutya vércukorszintjét. A glikémiás index is alacsony szinten mozog, amivel jelentősen csökken az elhízás.
  • Az ORIJEN WholePrey™ azt jelenti, hogy az előállított kutyaeledel egyfajta szupertáplálékot ad a kedvenceink számára. Azt jelenti, hogy az evolúciós étrendet is figyelembe veszik a gyártás során, tehát a friss színhús éppúgy alkotóelem, mint a belsőségek, inak, ízületek és porcok.
  • 8 különféle friss vagy nyers hús felhasználása zajlik a gyártás során. Azt a célt szolgálja, hogy változatos módon kapják meg a kutyák a számukra szükséges energiát, ami a testi és lelki kondíciójukhoz nélkülözhetetlen. Milyen fajta húsok ezek?
    • Antibiotikummentes heritage vörös húsok, inkább a rideg állattartást kedvelő farmokról kerülnek az üzembe frissen vagy nyersen, a WholePrey arányaiban: angus marha, vaddisznó, préribölény, romney bárány, yorkshire pork, boer kecske, gímszarvas.
    • Szabadon tartott baromfik és mélyalmos tojások
    • Vadon és fenntartható halászással kifogott egész halak: csendes-óceáni szardínia, -makréla, -tőkehal, -lepényhal, -hering, -rock sole, -sziklahal.
  • A felhasznált húsok 2/3-a friss vagy nyers, 1/3-át pedig szakszerűen, alacsony hőmérsékleten szárítják.
  • Az eledel 85%-a tartalmaz húst, ami páratlan mennyiségnek számít a szárazeledelek világában.
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás