Hirdetés
(X)

Egy olyan korszakot élünk, amikor minden poszt vagy cikk elé kerül legalább 5 hashtag, hogy az embernek legalább valamiféle fogalma legyen arról, miről fog szólni az adott tartalom. Természetesen megjelentek azok a kifejezések, amelyek a “cool” kategóriát gyarapítják, ilyen például a keep calm and…, a divattal, a mémekkel, valamint az életérzésekkel kapcsolatos szavak. 

Ezek a jelölések vírusként terjedtek el az interneten, és ezt a divatipar szintén kihasználta. A következő cikkben most minden az univerzum körül forog majd, és utánajárunk, miért lett akkora divat ezt a témát is feldolgozni. 

Egységben az univerzummal

Most mondanám, hogy csak a spiritualitás rajongói vannak oda az univerzummal kapcsolatos dolgokért, de ez nem teljesen így van. Én például simán felvennék egy univerzum mintás pólót, pedig néha a hideg is kiráz ettől a témától. A PólóVerzum univerzum mintás nyomtatott pólói között már találtam is magamnak egy-két szemrevaló darabot. 

Az univerzum megint csak a “menő” kategóriát testesíti meg, hogy miért, azt inkább ne is kérdezzétek, mert fogalmam sincs róla. A csillagok valahogy mindig a végtelenséggel, a titokzatossággal hozhatók összefüggésbe, és számos esetben állítják párhuzamba az álmokkal, a vágyakkal, a célokkal. Egy olyan megfoghatatlan világról van szó, ami tele van számunkra ismeretlen dolgokkal, mégis furcsa ismerős érzést társítunk hozzá. 

Nyomtatott pólók – amikor az univerzum diktálja a divatot

A fiatalok körében egyre népszerűbbé váltak azok a nyomtatott pólók, amelyeken különféle Disney figurák, mémek láthatóak. Olyan sajátos témákat dolgoznak fel a gyártók, mint amilyen a természet, az élővilág, a zene, a filmek, a szakmák vagy éppen az univerzum. De hogyan kell ezt elképzelni a gyakorlatban?

Én szívesen hordanék egy olyan pólót, amin a Hold arcait láthatom. Még jó, tekintve, hogy a #moonlight is elég gyakran használt kifejezés a közösségi média felületein. Aztán ha már univerzum, ott van a kedvenc témám, az asztronauta. Komolyan, már dalokat is írtak az űrhajósokról és nagyon-nagyon jól mutat egy nyomtatott pólón.

Ahogy a nyomtatott pólók élnek az emlékeinkben

Sosem felejtem el, mekkora őrület volt a 2000-es években, a popzene akkor élte fénykorát, mindenhol poszterek lógtak a falakon, CD-ket irattunk ki a legjobb zenékkel, és persze gyűjtöttük a nyomtatott pólókat. 

Akkoriban még egészen más eredményt kaptunk. Ma már nem kell attól tartanunk, hogy kedvenc nyomtatott pólónk egy mosás után használhatatlanná válik, mivel a modern technológia ennél jóval többet ígér nekünk. A termékek ugyanis digitális transzfernyomtatással készülnek, és 100%-os pamut anyagra kerül fel a grafika. 

A nyomtatott produktumok még mindig divatosak, csak a rajtuk lévő minták változtak. Segítségükkel egyedi outfiteket hozhatunk létre, amit az univerzum is értékelni fog.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás