A rovat kizárólagos támogatója

A hazai civil szféra zöld szegmense immár 3 évtizede minden évben megtartja más-más településen találkozóját. Az idei 30. Országos Zöld Találkozónak Keszthely ad otthont aug. 27-29 között színes programokkal nem csak zöldeknek!

A környezet és természetvédő civil szervezetek a tavalyi év kivételével minden évben megtartották országos találkozójukat, melyre a tavalyi járványhelyzet miatti virtuális találkozó után idén újra személyesen kerül sor a keszthelyi Georgikon Campuson és környékén.
Bár a hivatalos jelentkezés ma reggel lezárult, de az érdeklődők egy gyors és jelképes regisztráció után  bármelyik programon részt vehetnek ha pl. Keszthely környékén élvezik az utolsó augusztusi hétvégét.

Mint azt a találkozó főszervezője, a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség elnöke Lajtmann Csaba mai podcastunkban elmondta: 250 -en kb. 90 szervezet képviseletében regisztráltak az OT-ra.

A Zöld Civil Együttműködésünk egy igazi közösség, hiszen bár szervezeteink fenntartása, mind anyagi mind személyi szempontból egyre nehezebb, a jelentkezés folyamán a jelentkezők negyede összesen 334 ezer forint anyagi támogatással is hozzájárul az OT szervezéséhez!
A jelentkezők harmada önkéntes munkájával is segíti a találkozó megvalósítását!

A legfontosabb tudnivalókról és a színes programkínálatról is mesélt Sarkadi Péter szerkesztőnek a greenfo mai podcastjának vendége: Lajtmann Csaba építészmérnök, környezetvédő, a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség elnöke, a Reflex Környezetvédő Egyesület programvezetője:

Részletes programok, hasznos tudnivalók az érdeklődőknek a 30. OT hírlevelében >>>


Kapcsolódó podcastunk: Többet ésszel, mint láncfűrésszel! Zöldet a városba!

A 2020 április 22-én, a Föld Napján indult podcastunk adásait meghallgathatja Soundcloud oldalunkon, elérheti az anchor megosztón keresztül több alkalmazásban (breaker; google podcast; overcast; pocket cast; RadioPublic; ezekben fel is iratkozhat ránk)

Greenfo podcastok a Spotify-on Greenfo podcastok az iTunes-on

Podcastunk RSS-csatornája itt található.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás