A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Annak, aki szeretné feldobni az unalmas hétköznapokat, a simontornyai kastélyhotel kiváló megoldás. A több hektáros francia park kellős közepén elhelyezkedő kastélyhotelt meseszép szőlőültetvények, erdők és lenyűgöző tájak ölelik körbe. 

Ezt az idilli hangulatot fokozandó, közvetlenül a főbejárattal szemben egy delfint formázó szökőkút várja a kedves vendégeket.

A kastélyhotel belső terei is elbűvölik a betérőket

A Fried kastély hotel és szálloda egész épületére jellemző a főúri elegancia, és romantikus hangulat. A szecessziós stílusú kastélyhotel falai között egyedi, kézzel készült, faragott bútorzat adja meg a meghitt hangulat alapját. Ehhez azok a képek is hozzátesznek, amelyek selyemfonallal készültek. Jellemző bútor alapanyag a rózsafa és a mahagóni. 

A szállodán belül a két emelet más stílusban van berendezve, és minden szoba más külsőt kapott. A második szinten például uralkodnak a vadászati elemek, ahol a szobák eredeti francia famennyezettel és tölgyfa parkettával járulnak hozzá a romantikus hangulathoz.

Akik erre járnak, megcsodálhatják a franciaerkélyes Toronyszobát, mely Fried Imre egykori, fegyvergyűjteménnyel teli vadászszalonja volt. Fried Imre gyűjteménye és fehér zongorája ugyan már nem látható, de a szoba a felújításkor visszakapta eredeti formáját.

A Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda recepcióval is várja a látogatókat. Az emeleti társalgó és a benne található tekintélyes, faragott trónszékek felemelő légkört biztosítanak a társalgáshoz.

Étel-ital, mi szem-szájnak ingere

Az exkluzív étterem a tradicionális fogásokon túl egyedi vietnámi ételeket is kínál. Aki szeretné, a teraszon étkezés közben is csodálhatja a kastély parkjának üde környezetét.

A hall a vendégek kedvenc helye, ahol megkóstolhatják a hotel összetett ízvilágú saját borait, és élvezhetik a bár további kínálatát. A kellemes hangulatról a kézzel faragott sárkánymotívumok és a márvány kandallóban lobogó tűz gondoskodik.

A Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda wellness és fitnesz kínálata

A Liliom szárnyban lévő Wellness és Fitness Központba az út az Orchidea átjárón keresztül vezet. A zárt, fedett, világos átjárón végigsétálva a vendégek eljutnak a szálloda kényeztető szolgáltatásainak helyszínéhez. Itt fürdők, szaunák, aromakabinok és masszázsok sora várja, hogy a pihenésük még kellemesebb legyen.

Bemutatkoznak a kastélyhotel szobái

A Kastély kilenc darab kétágyas szobával, négy darab háromágyas szobával és két lakosztállyal várja a pihenés oltárán áldozni vágyókat. Kiemeljük a pompás Elnöki Lakosztályt, ahol az erkélyre kilépve lehet gyönyörködni a Kastély udvarának és franciaparkjának szépségében. A szoba bútorai, és kiegészítői mind kézzel készültek. A lakosztály fényét emeli a selyemfonallal hímzett kép, a selyemtapéta, valamint a perzsaszőnyeg is.

Bármelyik mellett is dönt a látogató, egészen biztosan maradandó élményben lesz része.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás