Hirdetés
(X)

Az internet elterjedésével az e-kereskedelem általánossá vált, Magyarországon is egyre több webáruház jelent meg. Ez életre hívta az online fizetési lehetőség igényét. Megjelentek a bankkártya-elfogadási megoldást kínáló cégek, és egyre több kereskedő tette lehetővé a bankkártyás fizetést a vásárlói számára. 
2021 január 1-je óta jogszabály kötelezi a Magyarországon működő, online pénztárgépet használó vállalkozásokat, hogy tegyék lehetővé az elektronikus fizetést a vevők számára. Jelenleg körülbelül 30-féle fizetési mód érhető el, ami a pénzügyi változásokkal folyamatosan bővül.

Ha most szeretnél kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásba kezdeni, számolnod kell a bankkártyaterminál kiépítésének feladatával és költségeivel is. Ehhez nyújt professzionális, online fizetési megoldást a BizPay néven megtalálható BizWorks Kft. A BizPay-nél az elszámolási időszak mindössze egy nap, vagyis már másnap látható a pénzügyi forgalom. A tranzakciót követő második munkanapon pedig megjelenik a vállalkozás számláján a tranzakció összege.

Milyen szolgáltatásokat kínál a BizPay?

  • Fizikai POS terminálokat épít ki a vállalkozásod számára.
  • Modern és gyors eszközöket kínál, amelyek gördülékeny fizetést tesznek lehetővé.
  • A bankkártyák közül a VISA, a Mastercard, az Amex, a Diners és a SZÉP Kártya elfogadására alkalmasak ezek a terminálok.
  • Lehetővé teszik az Apple Pay és Google Pay fizetést.
  • Ha webáruházat üzemeltetsz, megoldja az online fizetés lehetőségét. 
  • SoftPOS terminált is ki tud alakítani az online fizetés biztosítására.
  • Érintésmentes fizetési megoldást biztosít, amit az utóbbi években, a járvány miatt a vásárlók szívesen vesznek. 

Milyen vállalkozások számára ideális a BizPay szolgáltatása?

  • A kereskedő cégek közül számtalan kisbolt és bolthálózat áll kapcsolatban a céggel, és használja nap mint nap az üzleti folyamatai során a BizPay szolgáltatásait. 
  • A szállodák, vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek számára különösen előnyös a BizPay fizetési megoldása, hiszen lehetővé teszi a dinamikus bankkártya-elfogadást. Ez azt jelenti, hogy a külföldi vásárló bankkártyáját automatikusan felismeri a terminál, és felajánlja a saját devizanemben történő fizetést. A terminál – a napi árfolyamnak megfelelően – átváltja a fizetendő összeget, és mindkét devizanemben kiírja azt. Így a vevő kiválaszthatja, hogy melyik előnyösebb a számára, melyikkel szeretne fizetni.
  • A BizPay szolgáltatása bárhonnan elérhető, ezért futárcégek is szívesen használják, hiszen nincs helyhez kötve a fizetés. 
  • Webáruházak a biztonságos fizetés megteremtése miatt kedvelik a cég szolgáltatásait. Ehhez a BizPay hivatalos partnere, a Wordline jelenti a garanciát.

A cég szolgáltatásaival akadálytalan lesz a bankkártya-elfogadás, ami hozzájárul az ügyfelek elégedettségének kialakításához, ezáltal a forgalom növekedéséhez.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás