Hirdetés
(X)

Amennyiben rendelkezel valamilyen Apple termékkel, pl. Apple iPhone telefonnal vagy Apple Watch okosórával, akkor minden bizonnyal tervezel hozzá alkalmanként valamilyen kiegészítőt is beszerezni.

Ha egy új telefont vásárolunk, akkor vagy együtt a telefonnal, vagy kis idő elteltével veszünk hozzá védőfóliát, és beszerzünk egy stílusban és minőségben hozzánk illeszkedő tokot is. Ha okosórát viselünk, akkor ahhoz is javasolt a védőfólia, de a leggyakrabban a szíjakat cseréljük le, ha egy új stílust szeretnénk kipróbálni.

Egyensúlyban a minőség és az esztétika

Amikor egy telefontokot szeretnénk kiválasztani az iPhone telefonhoz, akkor a legtöbb embert elsőre az esztétikai szempontok irányítják. Amelyik tetszik neki és illik a személyiségéhez, ahhoz ragaszkodik. Viszont a minőség és a praktikum is elvárt szempontok.

A HelloCase webáruházban csak olyan termékekkel találkozol, ahol a minőséget prémiumkategóriás termékek képviselik, de a külső megjelenésre vonatkozó igényeidet sem kell visszaszorítanod.

A telefontokok kiválasztásánál befolyásoló tényező lehet még, hogy milyen körülmények között és milyen gyakran használod a telefont, illetve hogy milyen szintű védelemre vágysz adott esetben. Praktikussági elemként érdemes megvizsgálni, hogy mennyire könnyen tisztítható az az anyag, amelyből a telefontok készült.

Üvegfóliákkal a megfelelő védelem érdekében

Nemcsak a tok védi meg a telefont. A kijelző épp ugyanúgy, ha nem éppen jobban igényli a védelmet, hiszen azt a részét használjuk egyfolytában! Nemcsak a mindennapos balesetek ellen véd, hanem általánosságban is védelmet nyújt a szennyeződések, karcolódások ellen.

A HelloCase webáruház iPhone üvegfóliái széles választékban elérhetők. Egy üvegfólia azért jobb, mint a műanyag, mert nem válik el a felülettől, nem kopik, nem karcolódik és ami a legfontosabb talán, nem buborékosodik fel. Ezzel szemben viszont nagyon könnyen felhelyezhető és levehető.

A HelloCase egyik speciális üvegfóliája a 3D-s változat dupla edzett üvegből készül, és mivel csak szemben nézve látható, ezért elrejtheted a kíváncsiskodó szemek elől a kijelző tartalmát.

Különböző anyagú Apple Watch óraszíjak

Nemcsak az iPhone telefonokhoz, hanem az egyre népszerűbb Apple okosórákhoz is kínál kiegészítőket a HelloCase. Mivel a HelloCase óraszíjak mindegyik Apple Watch okosóra szériával kompatibilisek, ezért nyugodtan válogathatsz, csak az órád méretét kell kiválasztanod!

Ha a mindennapos tevékenységeidhez vagy sportoláshoz keresel szíjat, akkor nézz szét a HelloCase szilikon és Nike Sport típusai között! Ezeknek a szíjaknak a jellegzetessége, hogy a prémium minőség mellett nagyon könnyed a viseletük és strapabíróak.

A kifinomult eleganciát képviselik a mágnesesen záródó milánói nemesacélból, a bőrből készült vagy a kifejezetten hölgyeket megcélzó Ladies fém óraszíjak. Természetesen mindegyikhez elérhetők különböző típusú kijelzővédő fóliák!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás