A rovat kizárólagos támogatója
Forrás: 444.hu

“A klímapolitika, amely jó szándékú fiatalokat mozgósít világszerte, mélységesen erkölcstelen, mert mögöttes politikai érdekből kisajátította a környezetvédelem eszméjét.” – írta Bayer Zsolt, a kormánypárt szellemi hátországának egyik alapembere zagyva okfejtésében.

Izgalmas új publicisztikával jelentkezett Bayer a Bádog nevű blogján EZ MOST TÉNYLEG FONTOS! címmel, melyben olyan álláspontokat gyűjtött össze, amik tagadják, hogy az emberi tevékenység okoz katasztrofális klímaváltozást a Földön.

„Igen, a “klímakatasztrófa” a legjobb üzletek egyike, a “zöldpolitika” pedig a globalizáció egyik fedőszerve.”

Így foglalja össze most tényleg fontos üzenetének lényegét Bayer. A fideszes aktivista figyelme valószínűleg azért fordult a zöld mozgalom felé, mert a vasárnap befejeződött európai parlamenti választásokon a különböző európai zöld, környezetvédő pártok sokat erősödtek (erről bővebben itt ), miközben a magyar kormány által áhított, európai léptékű szélsőjobbos áttörés elmaradt.  Az eredményeknek megfelelően a fideszes agytrösztökben azonnal elkezdődött a zöld mozgalom diszkreditálása. Az elmúlt napokban olyan nagyágyúk szólaltak meg a témában, mint Nógrádi György vagy G. Fodor Gábor.

A fideszes mesterüzenet:  a klímaügy csak a bevándorlás elfedésére szolgál.

Lényegében ehhez a kórushoz csatlakozott most Bayer Zsolt, mint írja  „aki kétségbe meri vonni az új világtrendet, az ki van kiáltva bolondnak vagy gazembernek. Mert a világboldogítók és világmegváltók nem tűrnek ellentmondást.”

A blogján közzétett anyagban egyébként olyasmikről van szó, hogy

A klíma eddig is folyton változott;
az emberi tevékenységnek erre nincs jelentős hatása;
amúgy is halnak ki fajok tömegesen, nem nagy dolog az;
az meg csak egy rémhír, hogy az embereknek ne lehetne optimális egy másik klíma is;
szóval nem olyan nagy ügy ez az egész;
a klímaügy politikai kártya
meg nagy üzlet
valójában erkölcstelen
és pont hogy felpörgeti a környezetszennyezést.
Akit érdekel, hogy a Bayer Zsolt – Nógrádi György – G. Fodor Gábor támadóék látókörén kívül eső tudomány mit mond a dologról, annak ajánlom

Túlvagyunk már azon, hogy ezt finoman csak globális felmelegedésnek hívjuk című cikkünket- írta a 444.hu.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek