Hirdetés

Az MME Év kétéltűje: a zöld varangy – Keresd a Zöldet! kampányának részeként elkészült a Magyarország békáit bemutató 12 rollupból álló vándorkiállítás, melyet ingyenesen kölcsönözhetnek oktatási intézmények.

Az idei év kétéltűjének választott zöld varangy csupán egy a hazánkban előforduló 12 békafaj közül. Ezt az igen hasznos, különleges és sokak által kedvelt állatcsoportot szeretnénk megismertetni a „Keresd a Zöldet!” kampányunkhoz kapcsolódóan elkészült vándorkiállításunk segítségével.

A 12 panelből álló, könnyen felállítható kiállítás egyenként mutatja be hazánk békáit. Látványos fotókkal, grafikákkal illusztrálva számos érdekességet fed fel elterjedésükről, életmódjukról szaporodásukról és védelmi helyzetükről.

A bemutatóanyagot a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület térítésmentesen bocsátja az oktatási intézmények rendelkezésére, igény esetén a békákat és kiemelten a zöld varangyot bemutató ismeretterjesztő előadással egybekötve.

A kiállítással és annak megrendelésével kapcsolatban érdeklődni a khvsz.vandorkiallitas@gmail.com e-mail címen lehet, ahol az egyesület munkatársai segítenek a kérdések megválaszolásában és a további részletek egyeztetésében.

A kiállítás menetrendjét az alábbi naptárban lehet megtekinteni.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás