A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A bevásárlás nem feltétlenül jár nehéz cipekedéssel. Kényelmes a boltba, piacra bevásárlókocsival menni – persze ha az megfelelő méretű és minőségű. A spanyol Rolser cég nemzetközi szinten 40 éve piacvezető bevásárlókocsi gyártó. Íme a hely, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet 3 év garanciával, és most 15% kedvezménnyel.

Könnyítse meg mindennapjait, bevásárlásait modern praktikus megoldással.

A bevásárlás egy mindennapi és gyakran szükségszerű szokás, de hogy ne legyen kényelmetlen a legjobb és legpraktikusabb választás a gurulós bevásárlókocsi használata, amik napjainkban a Rolser-nél már minden kivitelben elérhetők.

Szerkezete erős alumínium és speciális, nagy szilárdságú műanyag mely hosszú élettartamot biztosít. Ergonomikus fogantyúja kényelmes fogást biztosít. A különböző típusok más-más extra tulajdonságokkal bírnak, mint például mini-méret, zipzáras zseb, összecsukhatóság, speciális kerék méret, levehető mosható táska, stb. 
 

A Rolser bevásárlókocsik a legújabb design, színek és anyagok felhasználásával készülnek. Bátran ajánljuk minden korosztálynak, hiszen egy nagybevásárlás nem csak az idősebb korosztály számára lehet megterhelő. Ezen kívül jól használható strandolásnál, kirándulásnál, horgászásnál, kiállítások látogatásánál, stb… is.

Akció! Rolser bevásárlókocsik -15% kedvezménnyel

Ne feledje mottónkat: "Bevásárlás tudatosan, bevásárlás stílusosan"

Forgalmazó: Ecologic Trade Kft. 1098 Budapest, Lobogó u. 3/I.
Tel/fax: 06-1-786-6107
info@iecologic.com

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás