A rovat kizárólagos támogatója

Szánalmas! Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Kézzel írt levélben üzent a világhírű színész és állatvédő aktivista a hobbivadászoknak.

Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát, menjetek ti a jó büdös fenébe! – üzente Brigitte Bardot. A világsztárral Nagy Natália színésznő vette fel a kapcsolatot már régebben, ugyanis két évtizede gyarapítják a kézirat- és fotógyűjteményüket a férjével. Bardot-val többször váltottak már levelet, a közelmúltban írtak neki a hazai aktualitásokról is, így került szóba a budapesti vadászati (ál világ) kiállítás, amelynek kapcsán megkérdezték, mit üzenne a szervezőknek.

A színésznő, aki máig harcos állatvédő (a nevéhez többek között több százezer fókabébi megmentése kötődik, jelenleg a bonobó csimpánzok megmentésével foglalkozik) pedig válaszolt. A Blikk oldalán látható az eredeti kézzel írt levélrészletet is.  Nagy Natália a lapnak elmondta, természetesen más témáról is kérdezték Bardot-t, például kedvenc könyveiről, a szerelmeiről, és mindig kedvesen, segítőkészen válaszolt. Szerinte egyébként nem a hivatásos, hanem a hobbivadászokra haragszik, akik szerinte élvezetből ölnek. (Via HVG)

Brigitte Bardot elküldte a fenébe a magyar vadászokat, Bodrogi Gyula válaszolt: „Csókolom, majd mi védjük a vadakat!”

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek