A rovat kizárólagos támogatója

A közlekedési fennakadások elkerülésére a legmegbízhatóbb, legolcsóbb és legszabadabb megoldás, ha biciklivel közlekedünk. Kispest, Kőbánya, Ferencváros és a belváros között is több kerékpárút, kerékpársáv, busz-kerékpársáv, kis forgalmú utca, vagy kétirányú főútvonal segít elkerülni az Üllői utat.

A Kerékpárosklub – északi szakaszon sikeres – metrópótló kampánya a 3-as metró déli részének lezárásával folytatódott. Új bringázóknak is használható biciklis útvonalakat és kezdő tippeket ajánl a Kerékpárosklub, hogy többen kerülhessék el a dugókat és tömeget.

A Magyar Kerékpárosklub a 3-as metró déli szakaszának lezárásával újraindította Metrópótló kampányát, ami az északi részen már sikerrel mutatta be, hogy a bicikli jó metrópótló eszköz lehet a mindennapokban. Ehhez megvannak az alternatív útvonalak. Kispest, Kőbánya, Ferencváros és a belváros között is több kerékpárút, kerékpársáv, busz-kerékpársáv, kis forgalmú utca, vagy kétirányú főútvonal segít elkerülni az Üllői utat.

Olyanokat szeretnénk biciklire ültetni, akiknek már van kerékpárjuk, de esetleg még nem használják a mindennapokban. Ehhez szöveges útvonaljavaslatokat és egy térképet állítottunk össze, melyekkel a Dunapart, Józsefváros vagy a Városliget irányába is meg lehet találni a belvárosba vezető útvonalakat.

Friss infóink a facebook oldalunkon követhetőek >>>
 
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás