A rovat kizárólagos támogatója

A Magyar Kerékpárosklub 18 önkéntese napi 6 órás váltásban üzemelteti ingyenes, őrzött kerékpártárolóját, mellyel várja a fesztiválozókat. A zavartalan átmenő kerékpáros közlekedés érdekében a fesztivált elkerülő kerékpáros kerülőutat is kijelöltek.

A Magyar Kerékpárosklub 2010 óta üzemelteti az egyszerre ezer kerékpár befogadására alkalmas, éjjel-nappal nyitva tartó, ingyenes és őrzött kerékpártárolóját a Szigeten. Tavaly a fesztivál ideje alatt közel 5 ezer fesztiválozó kerékpárjára vigyáztak a szervezet önkéntesei, akik idén még több bringával érkezőre számítanak. A fesztivál kerékpárral a „K” hídon és az Árpád híd közelében található "H" hídon közelíthető meg. Éjszaka az autóforgalom és a megfelelő közvilágítás hiánya miatt a „H” híd használatát nem javasoljuk. A kerékpártároló idén is a megszokott helyen, az olasz kempinggel szemben található.

A kerékpármegőrzőt a Magyar Kerékpárosklub 18 önkéntese napi 6 órás váltásban üzemelteti. A tároló működése leginkább egy ruhatárhoz hasonlít. Belépéskor egy bilétát kap a kerékpár és annak gazdája is, emellett az ott dolgozók rögzítik a kerékpárral érkező karszalagszámát és a kerékpár adatait is (típus, szín, felirat). Távozáskor a biléta mellett ezeket is szigorúan ellenőrzik. A megőrző biztonságáról a fesztivál biztonsági személyzete is gondoskodik.

A szolgáltatás teljesen ingyenes, mert a fesztivál szervezői és a Magyar Kerékpárosklub véleménye szerint is fontos a fesztiválok kerékpárral való megközelítésének támogatása ingyenes, kerékpárosbarát szolgáltatások biztosításával.

Fesztiválozz kerékpárral! Mi megőrizzük, amíg te bulizol!

A zavartalan átmenő kerékpáros közlekedés érdekében a fesztivált elkerülő kerékpáros kerülőutat is kijelöltek, melyről bővebben itt olvashatnak: http://kerekparosklub.hu/sziget-fesztival-kerekparos-terelout

Fesztiválozz kerékpárral! Mi megőrizzük, amíg te bulizol!Fesztiválozz kerékpárral! Mi megőrizzük, amíg te bulizol!

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek