Hirdetés

Szeretnél a lengyelországi ügyfeleidnek termékeket küldeni? Esetleg vannak lengyel barátaid, akiket időnként meglepnél valamivel? Semmi akadálya, manapság már online intézve, minden stressz nélkül adhatunk fel csomagot, gyakorlatilag bármelyik országba a világon!

Csomagszállítás Lengyelországba (is) egyszerűen

A csomagszállítás Lengyelországba is gyors és egyszerű, a népszerű futárszolgálatok mindegyike vállal kézbesítést az országba. Háztól házig való csomagküldés is lehetséges, ez azt jelenti, hogy a futár az ajtóban átveszi a csomagot, majd a címzett is hasonló módon, az otthonában veheti át azt, immár Lengyelországban! Jól hangzik, ugye? És gondolj bele, szinte az egész világon ilyen gördülékenyen zajlik ez! Mindent megtudhatsz a külföldi csomagszállításról a Csomagnet.hu weboldalán.

Árak és online kalkuláció 

Az is lényeges, hogy nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha Lengyelországba szeretnél csomagot küldeni. A csomag méretétől és a kézbesítés helyétől függően már 1-2 ezer forintból is megúszhatod az egészet. A Csomagnet.hu weboldalán pedig online kalkulátor is vár: csak be kell pötyögni, hogy mekkora a feladandó csomag (hosszúság, szélesség, magasság, súly), a csomag száma és típusa is fontos, és ha ezeket megadtuk, már számol is a kalkulátor. Nagyon hasznos ez a funkció, hiszen így biztosan attól a cégtől rendeljük meg a szolgáltatást, amely a számunkra legjobb ajánlatot nyújtja.

Rendelésleadás 

Az online kalkuláció után már csak a rendelés leadása maradt, amit szintén végezhetünk a cég oldalán. Itt még kedvezőbb árakkal találkozhatunk, mint a futárcégek saját oldalain, mivel a Csomagnet.hu akkora forgalmat bonyolít le, hogy lehetősége van kedvezőbb árakat nyújtani.

A rendelést leadhatjuk regisztráció nélkül is, habár hasznos lehet, ha a néhány perces regisztrációt megejtjük, mivel ebben az esetben a rendszer elmenti az adatainkat, és így nem kell azokat újra és újra felvinni. További extra, hogy a regisztrált tagok az oldalon keresztül is követhetik a csomag útját. A csomagcímke nyomtatásával csak akkor kell foglalkozni, ha a TNT futárját várjuk, a GLS és a DPD kézbesítői maguk hozzák a címkét és ragasztják a csomagra.

Kézbesítési idő Lengyelországba 

Arra még biztosan kíváncsi vagy, hogy mennyi idő alatt ér el a csomag Lengyelországba. Ha a DPD vagy a GLS futárszolgálatok egyikét választod, 3-5 munkanapos kézbesítési idővel kell számolni, de a TNT-nél expressz szolgáltatás keretében az 1 munkanapos kézbesítés is lehetséges.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás