Hirdetés

Ha életedben legalább egyszer volt már valamilyen Apple terméked, akkor bizonyára te is felfedezted előnyeit. A márka évről évre egyre ütősebb újításokat vezet be a piacon, amelyeket szinte semmilyen más cég nem képes. A következő pár sorban az iPhone 11 Pro legérdekesebb tulajdonságairól olvashatsz.

Miért előnyös a használata?

Könnyen átlátható a rendszere, ráadásul személyre is szabható. Gyakorlatilag mindenhol a szánkba rágják, hogy melyik beállítás mit jelent. A legerősebb mobilok közé tartozik, amely kiemelkedő funkciókkal is rendelkezik. De lássuk, melyek a legfőbb erényei.

Széria jellegzetességek

Az előző szériához képest jelentősen javították a vízálló képességet, hiszen akár fél órán át kibírja a medencében. Kijelző nem nevezhető különlegesnek, de jó minőségű. 11 Pro OLED panele azonban abszolút csúcstechnika. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a DisplayPanel profi mérése, amelyen a 11 Pro kijelző remek eredményt ért el. Ebből kiderült, hogy a készüléknek sokkal nagyobb a fényereje, mint más mobiloknak, így az erős napfényben sem kell hunyorítani, hogy lássuk. Igazán kontrasztos, pontosan jeleníti meg a színeket, a csúcs fényereje meghaladja az 1200 nitet.

Egyéb tulajdonságok

A készülék 10,5 órás működést ígér, de az biztos, hogy egy munkanap végigvihető vele. A töltési folyamat nagyon gyors, hiszen kb. fél óra alatt több, mint 50%-ra húzza fel a töltöttségi szintet. A háttértár 512 GB-os, amely már önmagában elegendő, nagyjából bármire.

Orvosolni a bajt

A “nagyok” ritkán romlanak el, és legtöbb esetben el kell telnie pár évnek, hogy egy Apple meghibásodjon, azonban akadhatnak kivételek, különösen, ha baleset éri őket. A leggyakoribb probléma a megrepedt kijelző szokott lenni. Amennyiben megreped a kijelző, de működik és képet is ad, lehetőség van felújítani az eredeti gyári kijelzőt. Az iPhone Professzor minőségi szervizében 1-2 napon belül rendbe hozzák telefonod.

Hogyan válassz szervizt?

Ahogy arra már céloztam is, elsődleges szempont a kellő szakértelem. Nem könnyű döntést hozni, ha telefonunkról van szó, azonban van néhány árulkodó jel, amelyek segítségünkre lehetnek.

Ahol várakozás nélkül megoldják a gondot és gyorsan megjavítják telefonod, ott valószínűleg magas szaktudással rendelkező emberek dolgoznak. Jobb helyeken ingyenes a készülék bevizsgálása is. Nem kell tartanod attól, hogy a telefonon tárolt adatok elvesznek vagy illetéktelen kezekbe kerülnek. Új Apple termékek beszerzésében is segédkeznek, ugyanakkor a régi készüléked is gond nélkül felvásárolják.

Ilyen és hasonló tulajdonságokkal rendelkezik egy profi szerviz. Ne bízd a véletlenre telefonod javítását!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás