A rovat kizárólagos támogatója
Forrás: www.zd.hu

A Zöld Demokraták Szövetségének Kongresszusa felszólítja a Nemzeti Sporthivatalt, hogy a margitszigeti uszodafejlesztéssel kapcsolatban állítson le minden megkezdett tárgyalást, egyeztetést, tervezést, melynek következtében a tényleges beruházás folytán bármilyen mértékben sérülne, károsodna a természet.

Miután a jelenlegi kivitelezési koncepció szerinti faírtás elfogadhatatlan a felelősen gondolkodó zöld szervezetek számára, a Zöld Demokraták Szövetsége haladéktalanul egységes zöld álláspont kialakítását kezdeményezi egy zöld konferencia (A Margitsziget Jövőjéért konferencia, tervezett időpontja: január 08.) keretein belül a különböző hazai természetvédő, környezetvédő és egyéb zöld szervezetekkel, a margitszigeti uszodabővítéssel és a Margitsziget jövőjével kapcsolatban.
Csak az egységes zöld álláspont kialakítása esetén képzelhető bármilyen további lépés akár a jelenlegi, akár bármely más jövőbeni helyszínen. Az egységes zöld álláspont figyelmen kívül hagyása esetén a Zöld Demokraták Szövetsége minden törvényes eszközt igénybe fog venni, hogy a beruházást és ezáltal a környezetkárosítást megakadályozza.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás