A rovat kizárólagos támogatója

A termeszetjaro.hu a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) új túra- és látványosságajánló online szolgáltatása. A térképes adatbázisban azok is megtalálhatják a megfelelő célpontot, útvonalat, akik rendszeresen túráznak, de az oldal hétvégi, családi kirándulás megtervezéséhez is ideális.

A Természetjáró a belföldön utazást tervező legszélesebb közönségnek szól a rendszeres túrázóktól az alkalmi kirándulókig. Célunk, ahogy a szlogen is jelzi, hogy nem csupán a gyalogtúrázóknak, hanem a kerékpárosoknak és a vízitúrázóknak is hasznos tartalommal, újabb célpontokkal szolgáljunk. A folyamatosan bővülő túraajánlatok között számos családbarát, kisgyermekkel is teljesíthető kirándulásötlet is helyet kapott. Az aktuális időjárás, a túra hossza, szintemelkedése, kiindulópontjának megközelítése mellett arról is tájékozódhatunk, hogy az MTSZ által kiadott Természetjáró Kedvezménykártya (TEKA) birtokában hol tudunk olcsóbban megszállni, étkezni, szolgáltatásokat igénybe venni túráink, utazásaink során.

Az Országos Kékkör legpontosabb feldolgozását is a Természetjárón lehet megtekinteni. A kiválasztott kéktúraszakasz könnyedén letölthető a GPS-be, de a túraleírást kinyomtatva is magunkkal vihetjük. Egyedülálló módon itt érhető el az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és az Alföldi Kéktúra útvonala szakaszokra bontva és egészében is. A klasszikus szakaszolás mellett hamarosan napi szakaszolásban is letölthető lesz a Természetjáróról az Országos Kéktúra teljes útvonala.
Részletes honlapbemutató >>>

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek