A rovat kizárólagos támogatója

Egy új kommunikációs felülettel bővült a Zöld Civil Együttműködés, hiszen megnyílt a facebook csoportja is immáron. Bízunk benne, hogy a tartalmak olvasása mellett sok ember aktív felhasználója lesz ennek a nyílt közösségi csoportnak.

Kérünk mindenkit, mielőtt hozzászól vagy bejegyzést tesz közzé a csoportban, ismerkedjen meg az alapvető használati szabályokkal, de ha teheti, akkor a nemrég megújult teljes felhasználói szabályzatot is érdemes egyszer átnézni. 

Panasszal, problémával a Szerkesztők Csoportjához lehet fordulni (szerk@zoldcivil.hu), amelynek működését részben a fent említett szabályzat, részben saját ügyrendje szabályozza.

Köszönet az online fejlesztéseket előkészítő online munkacsoportnak (Dobos Balázs, Fidrich Róbert, Kajner Péter, Kovács Bence, Lukács Attila), valamint a szerkesztőknek (Bozóki Viktória, Dobos Balázs, Fidrich Róbert, Lajtmann Csaba, Lukács Attila, Madi-Papp Ágnes, Tokár Róbert) az eddig, és az ezután elvégzett munkájukért!

Kívánunk mindenkinek kellemes és hasznos időtöltést, kapcsolódást a környezet- és természetvédelemhez, a civil szervezetekhez és embertársainkhoz. 

 https://www.facebook.com/zoldcivil

Lukács Attila 
A Fitakata (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között) program vezetője 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás