A rovat kizárólagos támogatója

A nyár az elegáns esküvők és a bulis lakodalmak időszaka. Két ember közös életének kezdete mindig örömteli esemény, és ehhez elegáns környezet illik. A különleges esküvői gyerekruhák is az ünnepek díszei, érdemes különös figyelmet szánni rájuk, pláne, ha kísérőnek vagy koszorúslánynak kérték fel családunk apróságait.

Az esküvőtervezés nem egyemberes feladat. Egy esküvő megszervezése során ugyanis számtalan részletre kell figyelnie a párnak, nem is csoda, hogy a vendégsereg lenyűgözése és a szervezés koordinálása valóságos üzletággá nőtte ki magát. A hely, a dekoráció, a színskála, a stílus, az ültetési rend, a zenekar és a menü kiválasztása, nem beszélve a ruháról több havi szervezést igényel. Soha nem volt még ennyire fontos a kiszámítható ünneplés, mint manapság, amikor sok párnak kellett elhalasztania, lemondania életük legszebbnek ígérkező napját. Akkor legalább a megjelenés legyen kifogástalan. 

Esküvőre járni jó dolog

A felkészülésnek az is része, hogy alaposan megtervezzük az alkalomhoz illő megjelenést, amivel még szebbé, ünnepélyesebbé tudjuk tenni a családdal, barátokkal együtt töltött pillanatokat. Ha esküvői meghívót kapunk, kezdjünk el időben gondolkodni a megjelenésen. Sőt, mindjárt két váltás ruhában gondolkodjunk, mert ha nem csak az esküvőre, hanem a lagzira is meghívást kapunk, illik átöltözni. Legalábbis régen mindenki ekkorra kapta meg az új ünneplő ruháját. Bármi történhet, ami miatt jó, ha van cserelehetőség. 

Ilyenkorra nem hétköznapi holmi szükséges, hanem a kislányoknak csipkés, flitteres vagy tüll alkalmi ruha kopogós cipővel, fiúknak pedig jól szabott öltöny zakóval és nyakkendővel. Ez különleges alkalom számukra, amiért még a megszokottól eltérő figyelmet igénylő ruhákkal járó kényelmetlenséget is vállalják, mert cserébe bulizhatnak és sokáig fent maradhatnak. Nem is csoda, ha utána alig várják, mikor mehetnek a következőre. 

Esküvői gyerekruhát a Ruhafalvától

Sátras lagzik helyett manapság az elegánsabb megoldások divatosak. Lehet ruhakölteményekbe, öltönybe és nyakkendőbe is öltözni, vagy ezek helyett egyszerűbb, ízléses alkalmi ruhában, felgyűrt ingujjban, mezítláb is lehet világraszóló bulit csapni attól függően, milyen elképzelések érvényesülnek a szervezés során. 

A gyerekek esetében kicsit más értelmű az alkalmi ruhák viselése, ők ugyanis a mindennapokban nem szoktak elegánsan öltözni, már csak praktikus okokból sem. Emiatt nekik egy alkalmi ruha különlegesség. A kisfiúk öltönyben, ingben, mellényben és szövetnadrágban igazi hódítók, a lányoknak a pörgős szoknya, kopogós cipő igazi kuriózum, amihez hullámos frizura és hajdíszek dukálnak, akár csak a menyasszonynak.

Legyen bármilyen ünnepi alkalom, ahová gyerekkel vagy hivatalos, a Ruhafalva webáruház kínálatából különleges, elegáns alkalmi ruhákból válogathatsz, és ráadásul a szetthez illő alkalmi cipőket is megtalálod.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás