Hirdetés

Jávor Benedek környezetvédő, a Párbeszéd Magyarországért párt Európai Parlamenti képviselője a tervek szerint kétheti rendszerességgel számol be a munkájával kapcsolatos legfontosabb fejleményekről, eseményekről. Mindarról, ami az EP-ben történik, szakmai fórumokról, az európai jogalkotás folyamatáról.

Magyarországon a független média egyre kisebb területre szorul vissza. Felcsúti gázszerelőkből egyik évről a másikra több mint száz lapot birtokló médiamogul válik, múzeumigazgatók vásárolnak fel mérvadó gazdasági hetilapokat hogy aztán olcsó propagandatermékké silányítsanak mindent, amit a markukba kaparintottak.
Egy ellenzéki politikus lehetőségei ezzel párhuzamosan egyre szűkösebbek, hogy munkájáról, eredményeiről tájékoztatást nyújtson a nyilvánosságnak. Ennek hiányában pedig az ellenzékről könnyebben alakul ki az a kép a választókban, hogy nem is végeznek semmit. Bizonyítandó, hogy ez nincs így, Európa a láthatáron! címmel hírlevelet bocsátok útjára, amely a tervek szerint kétheti rendszerességgel számol be a munkámmal kapcsolatos legfontosabb fejleményekről, eseményekről. Mindarról, ami az Európai Parlamentben történik, szakmai fórumokról, az európai jogalkotás folyamatáról. Bízva abban, hogy nem csupán az általam elvégzettekről tudok rendszeres lenyomatot eljuttatni az érdeklődőkhöz, de az Európai Parlament, az uniós intézmények sokszor távolinak tűnő tevékenységét is közelebb tudom hozni, érthetőbbé tudom tenni az olvasóknak. Fogadják szeretettel frissen induló hírlevelemet, az Európa a láthatáron!-t- írta a politikus honlapján.

Ízelítő az első számból:

Az Európai Bizottság politikai okokból mutatott zöld jelzést a paksi gigaprojektnek

Csatát nyertünk a paksi titkosítás ügyében

Hatékony küzdelem a korrupció ellen – Konferenecia a Transparency Magyarország szervezésében.

Felhívtam Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke és jogállamiságért is felelős biztos figyelmét a magyarországi helyzet komolyságára

Európai parlamenti siker: levegővétel az NGO-knak

Felszólalásom az Európai Parlament Magyarországgal és a CEU-üggyel kapcsolatos vitájában

Korrupció korlátok nélkül: Magyarország kimarad az Európai Ügyészségből

Energiaszegénység (Április végén házigazdája voltam a Habitat for Humanity által szervezett konferenciának, amely azt járta körül, milyen energiapolitikai eszközökkel enyhíthető a kelet-európai energiaszegénység.)

   A hírlevélre a honlap jobboldali sávján található Hírlevél menüpont alatt van lehetőség feliratkozni.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás