A rovat kizárólagos támogatója

Amikor hotelt választ, bizonyára Ön is elsőként veszi figyelembe azon szolgáltatásokat, amelyek teljes mértékben biztosítják a pozitív lelki ráhangolódást az ott töltött napokra, különösen, ha valamiféle egészségügyi kezelés a látogatásának oka.

Mint minden döntés esetén, ilyenkor is fontos a megfelelő kritériumok mérlegelése, összeegyeztetése. Az alábbi felsorolás talán Önnek is ötleteket adhat és segítséget nyújthat ebben. 

Alapvető szolgáltatások minősége

Manapság közkedveltek a lézeres kezelések, amelyek a korszakalkotó technikának köszönhetően igazán eredményesek. Természetesen ekkor a kiválasztott program kerül a középpontba, azonban nem árt feltérképezni a szolgáltatások körét is. De melyek az ideális kondíciók egy ilyen kezelésre való felkészülés során?

Ha a szolgáltatás egy négycsillagos wellness hotelben valósul meg, több olyan extra szolgáltatás is kapcsolódhat a lézeres kezeléshez, ami egy ambuláns egészségközpontban nem.
A megfelelő szoba biztosan. Egy standard, kétágyas szobában felfrissítheti magát a kezelés előtt vagy azt követően, de a pihenés helyett várost is nézhet, ha úgy tartja kedve. A legtöbb helyen azonban a szobahasználat előzetes egyeztetést igényel, így mindenképpen érdeklődjön először. 

Amennyiben kísérővel érkezne, kísérje figyelemmel a wellness szolgáltatásokat! Némely helyen egész napos, korlátlan wellness használatot biztosítanak a kísérő számára. 

Az étkezések után is ajánlott érdeklődni. Ahol már legalább egy főétkezés adott két főre, az a hotel az extra szolgáltatások kapcsán is megfontolásra érdemes.  

Ne felejtkezzen meg a parkolásról sem, jobb helyeken ez is térítésmentes! 

Kényelmi lézer csomag?

Napjainkban talán számos helyen részt vehet lézeres kezeléseken, viszont viszonylag kevés azon létesítmények aránya, ahol a kezeléseket minőségi kényelmi programokkal egészítik ki. Az olyan nőgyógyászati kezeléseknél, mint a kisajak kisebbítés, a ProlapLase kezelés, a RenovaLase, az IntimaLase vagy az InkontiLase kezelések, kiemelten fontos a megfelelő támogató környezet. Vagy ott vannak a Twilight, illetve a Fotona 4D lézeres bőrgyógyászati kezelések, ezeknél szintén elengedhetetlen a ráhangolódás. 

Tudnivalók

Általában a hasonló kényelmi programokat kizárólag az eljárás napján biztosítják, nem vehetőek igénybe más alkalommal, illetve nem átruházhatóak. A legtöbb ilyen szolgáltatás nem használható fel a kontrollvizsgálatok alkalmával sem. 

Leggyakrabban előre kell egyeztetni és mindezeket külön szükséges igényelni. 

Amennyiben felkeltették érdeklődését a leírtak, de még nem talált megfelelő helyszínt problémáira, ez esetben a Hotel Európa fit****superior az ideális választás Önnek. 

Az Európafit nőgyógyászati “kényelmi” programjáról, valamint a kezelésekről még többet tudhat meg weboldalukon!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás