A rovat kizárólagos támogatója

David Attenborough és Jane Goodall tekint le ránk egy plymouthi ház faláról. „Valami pozitívat és inspirálót” szerettünk volna a környéken- mondta a háztulajdonos Tom és Jennifer Pointon.

Sir David Attenborough és Dr. Jane Goodall inspiráló falfestménye jelent meg egy stonehouse-i ingatlan oldalán. A csodálatos munkát Joe Greenaway képzőművész készítette, aki korábban már bemutatta tehetségét a környék számos épületén.

Az ingatlan tulajdonosa a Tom és Jennifer Pointon házaspár a „Click” nevű helyi jótékonysági szervezetnek dolgozik, és így találkoztak először a művésszel.
– Nem, nem én festettem – nevetett Tom. – Jómagam és Jen szervezzük az összes falfestmény készítését Stonehouse körül. Az egyik női arc volt, a másik pedig nagy zöld dobozok. Ezzel találkoztunk Joe-val, ő volt az, aki lefestette a fekete-fehér arcot, és zöld szíveket tett az oldalára.  Tomnak van egy ingatlanfelújító vállalkozása, és úgy gondolta, ritkán lesz jobb alkalom egy alkotás megkezdésére, mint a ház felújításakor.

Attenborough és Goodall egy falfestményen Stonehouse egyik házán Joe Greenaway műve fotó: Jennifer Pointon

„Őszintén szólva le vagyok nyűgözve tőle. Küldtem neki egy képet David Attenborough-ról, Jane Goodallról és Chris Packhamről, és megkérdeztem, hogy tehet-e ilyesmit. Amit kitalált, jóval meghaladja azt, amit elképzeltünk. Ez elég különleges.” – mondta a tulaj.

„Ez a negyedik Attenborough-i megbízásom, amely nyolc napig tartott, és nyilvánvalóan olyasvalami, amit szeretek csinálni. Örülök, hogy így alakult.” nyilatkozta Joe Greenaway a PlymouthLive-nak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás