Hirdetés

Pihe-puha párnán aludni nincs is jobb, főleg egy fárasztó nap után. Azonban mindenkinek máshogy kényelmes, és mindenkinek más mennyiségű párna a megfelelő. Sokan esküsznek a kettő vagy még több párnára, míg olyanok is vannak, akik egyetlen egészen lapos párnán szeretnek aludni. Na de van az a pillanat a nők, leendő anyukák életében, amikor a megszokott párnamennyiséggel, a megszokott pózban sem kényelmes az alvás. Ilyenkor van szükség az ölelőpárnára!

A következő sorokat azoknak ajánljuk, akik még csupán most várják első csemetéjüket. Nekik szeretnénk néhány hasznos tanácsot nyújtani az ölelőpárna fontosságáról.
Az alvási szokások bizony megváltoznak a terhesség során

Nos, kedves kismama vagy érdeklődő, aki ide tévedtél, bizony el kell fogadnod, hogy az alvási szokásaid meg fognak változni az idő múlásával. Az első időszakban persze még semmi gondot nem fog jelenteni az alvás, ugyanabban a pózban, ugyanannyi párnával aludhatsz, ahogyan és amennyivel szeretnél. Később azonban szépen lassan kerekedni fog a pocakod, ahogyan nő szerelmetek gyümölcse.

Hason alvók figyelem! Ahogy telnek a hónapok, egyre kényelmetlenebbé fog válni a hason alvás, egy idő után pedig egyenesen lehetetlen lesz. A háton alvók se nyugodjanak meg, mivel a pocak súlya nagy nyomást fog kifejteni fekvés közben a belső szervekre, így egyáltalán nem lesz kényelmes már a kedvenc póz. Így majd marad az oldalt fekvés.  A nagy pocakkal sok gond jár. Ekkor már próbálsz majd arra figyelni, hogy leginkább a bal oldaladon aludj, ez ugyanis a legtökéletesebb póz a gyerkőc számára. Így fokozattabbá válik a baba tápanyag- és vérellátása. Azonban a kismamáknak készült párna nélkül ekkor egészen elgémberedve kelsz majd fel másnap. Hogy miért? A pocakod súlya iszonyatos erővel húz majd arra az oldalra, amerre fekszel. Ebben az időszakban a legtöbb anyuka gyakran látogatja a mosdót, ráadásul a gyomorégés sem hagyja majd békén, így az a kevés idő, amit alvással tud tölteni, fontos, hogy kényelmes és pihentető legyen.

Miért jelent megoldást a kismamáknak készült párna?

Ezeket a párnákat nem véletlenül imádják a leendő anyukák! Egyrészt speciális antiallergén, könnyen szellőző töltelékkel vannak ellátva, amely miatt tökéletesen illeszkedik majd az alakodhoz, akárhogy is változzon. Másrészt tökéletes támaszt nyújt a testednek, hiszen amellett, hogy úgy gyűröd, hajtogatod, ahogy csak szeretnéd, nem érzed majd, hogy a párna csupán ideig-óráig tart tökéletesen.

Hogy hova teheted? A hasad alá vagy akár a fejed alá, de a hátad is megtámaszhatod vele. Mivel egy nagy párnáról beszélünk, így képes arra, hogy a tested teljes hosszán végigérjen.

Ne ácsorogj órákig sorba!

Manapság már nem divat és nem is kényelmes órákon át álldogálni a bababoltokban. Sokkal egyszerűbb felmenni egy webshop oldalára, és ott kutatni a tökéletes darab után. A Peekabooshop.hu ölelőpárnái között biztosan te is megtalálod a neked való darabot!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás