A rovat kizárólagos támogatója

A fa barátságos, tartós és természetes alapanyag, nem is csoda, hogy a belőle készült termékek reneszánszukat élik manapság. A kisebbek részére fajátékokat adunk általában. Ezek a játékok értéket képviselnek, mellyel egy műanyag sosem tudja felvenni a versenyt. Az egy év körüli kisgyerekek figyelmét natúr kivitelű vagy vízbázisú festékkel színezett tartós játékokkal tudjuk a leginkább lekötni.

Amennyiben lehetőség van rá, az első pár évben törekedj húzogatós ügyességi játékokkal és szépen színezett építőkockákkal, formabeillesztős játékkal körbevenni a kisbabát.  A fa, mint természetes anyag akkor biztonságos a kisbabák számára, ha egészségre veszélytelen festékkel van színezve. A kicsik úgyis mindent a szájukba vesznek a világgal való ismerkedés és a fogzás időszakában, a játékok minősége ezért kiemelten fontos. 

Népszerű fajátékok

A fából készült termékek hangulata semmihez nem fogható. A játékokból áradó megnyugtató légkör fejleszti a kicsik kreativitását, ezért törekedjünk rá, hogy ezek alkossák játékaik nagy részét. A divatos, hangos játékokkal ráér később is megismerkedni. A kevésbé részletgazdag kialakítás segíti a kisgyermekeket abban, hogy használják a fantáziájukat, és a segítségével saját világot teremtsenek maguk köré.

A legkisebbeknek ajánlott gurulós fajátékok, fogantyús formabeillesztők és a képkirakók megismertetik őket az alapszókinccsel, a legismertebb állatokkal, foglalkozásokkal és járművekkel, amikkel a kicsik a mesékben is sokat fognak találkozni.

A minőségi fa építőkockák szintén népszerű játékok. Az egymásra rakható elemekkel egy éves kortól közösen játszhat a család. Az alkotás folyamata minden gyermeket lenyűgöz. A változatos formájú elemekből különböző építményeket hoznak létre saját elképzeléseik szerint, és tesztelik azok tartósságát, ami segít megtapasztalni az alapvető szabályokat.

Ha időről időre elpakolunk egyes játékokat, nagyobb örömet okoznak majd, ha ismét előkerülnek, mintha minden elöl lenne. Ezzel a trükkel elérhető, hogy a kevesebb játék közül a gyerek is ki tudja választani azt, ami érdekli. Ez pedig anyagilag is segítség, és a környezetet is rendezettebbé teszi.

Kortalan fajátékok

A fajátékokat megnyugtató érzés kézbe venni. Még szülőként is élvezetes a manapság nélkülözött valódi fa tapintása. A tartós alapanyagnak nincs szüksége túldíszítésre. A fajátékok kellemesen színesek és kortalanok. Képesek a gyermeki fantáziát beindítani azáltal, hogy nincs funkcionálisan korlátozva, mire használjuk őket.

A Baby Lion áruházban a fajátékok nagy választékát találjátok. Nézzetek körbe! A sokszínű termékpaletta egy sor olyan készségfejlesztő játékot is takar, ami bármilyen korosztály igényeit kielégíti. A fából készült hintaló, járássegítő és babaház, ami teljes berendezéssel várja a lakóit, egy varázslatos világba kalauzol mindannyiunkat. Keresd a fejlesztő termékeket az ismert áruház oldalain.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás