A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Mindannyiunk számára fontos, hogy időnként egy kicsit belefeledkezzünk a szabadidős tevékenységeinkbe. Ezekben az órákban az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep, miközben jól szórakozunk. Az izgalmas játékszoftverek remek lehetőséget kínálnak minderre. 

Lazítás különböző stílusú játékok által

Aktív pihenésre minden egyes nap szükségünk van, hiszen ezáltal lazíthatunk, de közben meg is dolgoztatjuk agyunkat. Annak függvényében, hogy milyen stílusú játékok állnak közelebb hozzánk, kiválaszthatjuk azt, amelyikkel garantál a stresszlevezetés, vagy épp a felhőtlen jókedv. A CodeGuru játékszoftverei közül beszerezhetjük az éppen szimpatikus játék digitális termékkulcsát. Az oldalon lehetőségünk van műfaji kategória és platform alapján keresni: Xbox, Nintendo, PlayStation, Steam, Epic Games és még sorolhatnánk. 

Feszülségoldásként is tökéletesek a lövöldözős zombis túlélőjátékok, mint például a Fortnite Battle Royale, vagy a World War Z. Előbbi népszerűsége abban rejlik, hogy egyszerre akár 100 fő is küzdhet a harcmezőn, különleges fegyverekkel, egyedi, ütős karakterekkel. Az adrenalinszintünk garantáltan az egekben lesz. 

A World War Z szintén lebilincselő és izgalmas egyszerre, melyben a zombik pusztítása a legfőbb feladatunk, ráadásul mindezt az általunk választott karakterrel tehetjük meg. Lehetőségünk van tudósként, szakemberként vagy épp háborús veteránként részt venni a világ megmentésében. Az extrém fegyverek és a nem mindennapi szituációk azonnal beszippantanak, csupán arra kell figyelnünk, hogy ne feledkezzünk meg a folyadékfogyasztásról. Könnyű belefeledkezni, a játék hevében pedig teljesen kizáródik a külvilág. 

Multiplayer játékok a közös versenyekhez

Az autóversenyzés kedvelőinek vagy a harcművészetek művelőinek egyaránt számos opciót kínálnak a vérpezsdítő játékszoftverek. A barátainkkal töltött közös órák rengeteg önfeledt, vidám pillanattal ajándékoznak meg. Ezek az emlékek pedig velünk maradnak hosszú éveken keresztül. Egy ütős Mortal Kombat harc például garantáltan felturbózza a hangulatot. 

Természetesen az egymás elleni versenyek mellett számos olyan játék is rendelkezésünkre áll, melyek csapatok általi közös küldetésekre is kínálnak opciót. A multiplayer megoldásnak köszönhetően helyszíntől függetlenül is megoldható, hogy együtt játsszunk barátainkkal, szeretteinkkel. 

Próbáljunk ki minél több műfaji kategóriát!

A folyamatosan bővülő termékkör egyre több újdonságot tartogat, kalandjátékok, akció, stratégiai, verseny, a lehetőségeink szinte végtelenek. Érdemes minél több műfajba belekóstolni, hiszen mindegyik bőven tartogat meglepetéseket, és egészen más élményt jelentenek, de egy közös bennük, segítenek egy kicsit kizökkeni a hajtós hétköznapokból. 

Nem vagyunk egyformák, de mindannyiunknak elegendő időt kell szánni a lazításra!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás