A rovat kizárólagos támogatója
Forrás: 444.hu

A lakókban volt kurázsi, nem hagyták annyiban, hogy az önkormányzat tönkretette az utcájukat- igaz Ferencváros fideszes városvezetését ( benne a parkolási maffiáról elhíresült  Bácskai János polgármesterrel) ez hidegen hagyta, sőt lekezelő módon bánt a lakókkal, és egy ellenzéki képviselőnővel.

  • Április 8-án a ferencvárosi Nádasdy és a Bárd utca lakói arra ébredtek, hogy az utcáikban, a közterületen álló fákat sorban kivágja a szomszédos telken építkező vállalkozózó.
  • A kivágására a kerület jegyzője adott engedélyt, a lakókkal előtte senki nem egyeztetett, akik viszont nem törődtek bele a pusztításba, elhatározták, hogy személyesen mennek el választott képviselőikhez, és megkérdezik, miért nem képviselik az érdekeiket.
  • Választ a kérdéseikre nem kaptak, helyette a jegyző a papírjai mögé bújt, és agyhalottnak tettette magát, a polgármester infantilis trollkodásba kezdett, egy másik képviselő pedig politikai hangulatkeltéssel vádolta meg a lakókat.
  • Nem a fák kivágásával kezdődött a hivatali merényletsorozat a tömb lakói ellen. Korábban az önkormányzat a vállalkozó igényeinek megfelelően átírta az építési szabályokat, így épülhetnek most hatalmas tornyok a hagyományosan pár emeletes társasházak mellé.
  • Ahogy a lakók fogalmaztak a levelükben:  “A 10 emelet magas épülettel a fényt vették el tőlünk, a fák kivágásával pedig az egészséges környezetet.”
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás