Hirdetés
(X)

Míg régen csak a telefonunk képernyővédelmére kellett gondolnunk, mára már több különféle eszköz van, amire figyelnünk kell. A Samsung sem csak telefonokat gyárt, így az ő kínálatukban is több eszközre kell vigyázni.

Most kicsit jobban megnézzük, hogy miért is fontos a védőfólia, mi alapján válasszunk terméket, és mit találhatunk, ha nem mobilunk van. Ebben pedig a TokotAkarok volt segítségünkre.

Miért szükséges a védőfólia?

Az első és legfontosabb: kell védőfólia a telefonokra és az egyéb eszközökre. Manapság mindig a kezünkben vannak a készülékek és nagyobbak, mint az átlag tenyér, így könnyen elejtjük. Emellett pedig sokan a zsebükben hordják tok nélkül ezeket a készülékeket, így könnyen karcolódnak.

Mire figyeljünk a fólia kiválasztásánál?

A legfontosabb, hogy csak a saját típusunkra valót vegyük meg. Sok szélhámos van, akik univerzális kiegészítőkkel keresnek meg, minden telefon más, univerzális termék nincs. Igaz ez az egyéb eszközökre, mint például az okosórák védőfóliáira is. Ha úgy érezzük, nem biztos a választásunk, keressük fel a szakembereket.

Többféle fólia létezik az egyszerűbbektől egészen a különböző extra védelmet adókig. Találunk egyszerű műanyag fóliákat, ezek még a hagyományosabb fajták. Előnyük, hogy rugalmasabb az anyaguk, mint az üvegfóliáké, illetve vékonyságuk miatt nem befolyásolják a későbbi tokválasztást. Hátrányuk viszont, hogy kevésbé karcállóak, mint az üvegfólia. Ezek a termékek nem túl tartósak, és ha már használt a készülék, nehezen lehet feltenni.

Az üvegfóliák védelme viszont sokkal hosszabb ideig tart, mint az előbbieké. Ezek az eszközök karc- és ütésállóak. Előnyük, hogy nem marad meg rajtuk ujjlenyomat, illetve zsír- és víztaszító réteggel vannak ellátva. Felületük tökéletesen átlátszó, és a műanyag fóliákkal szemben felrakás közben nem buborékosodnak. 

Hátrányuk, hogy típusfüggők, tehát figyelni kell, hogy a saját készülékünkre valót vegyük meg. Ha tokkal együtt használjuk, néhány típusnál a szélein kicsit felpenderedhetnek, ezen könnyen lehet segíteni, ha már a fóliával együtt vásároljuk a tokot. Kicsit drágábbak, mint a műanyag fóliák, de sokkal tartósabbak is.

Minden, ami nem telefon

Ma már a legtöbb cégnél, ahol mobilra tudunk fóliát venni, lehet egyéb eszközökre is kapni. Pont mint a TokotAkarok webáruházában. A klasszikus Samsung fóliákon túl kapható speciális fólia kifejezetten a kamerákhoz, illetve spéci kameravédő tokok is. Találhatunk terméket okosórákhoz, ami természetesen az óra felületét ugyanazon elv szerint védi, mint a telefonokét. Ezenkívül még tabletekre is vehetünk kiegészítőt. 

Legyen bármilyen Samsung készülékünk, ma már könnyedén találhatunk rá védőfóliát, a lényeg, hogy a saját készülékünkhöz valót vásároljuk meg.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás