A rovat kizárólagos támogatója

Egy kis szilveszteri nosztalgiázás a lassan gimnáziumi korba lépő zöld iránytűnkről.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kut.hu címen elindult zöld híroldal, mely két évig működött, majd egy év kényszerszünet után greenfo néven indult újra 2001 elején.
Mivel az internet szinte mindent megőriz (a politikusok nem nagy örömére), így ím egy nyitólap a hősidőkből.

 

A technológia és az internetes igények fejlődése/változása minket is megújulásra késztetett. Többször módosítottunk a honlapon. 2006-ban így nézett ki:

 

 2011-ben írtuk: A greeenfo.hu 10 éve szolgálja a környezet- és természetvédelem iránt érdeklődő internetezők szakmai igényeinek kielégítését. Tanácsok a megújult honlap használatához. Az eddigi – immár elavult – honlapunk helyett 2011 május 20-án új oldalt indítottunk, ahol a felhasználói igényeket figyelembe véve néhány aloldalt megszűntettünk, és újakat is indítottunk. Induljon el a nyitólapról! Itt felül a legutolsó 15 hírt, és külön lapozható boxban kiemelt híreinket találja, lejjebb pedig egyéb oldalaink (pl napi sajtószemle) aktuális ajánlóit. A felső menüsorban a híreknél az adott tematika szerinti gyűjtőlapra jut el, ahol a témához tartozó legutóbbi 30 cikk található.
A legfontosabb változások ma is aktuálisok >>>

Megújult honlapunkkal egyidőben indult greenfo/info heti hírlevelünk, melyet vasárnaponként –jelenleg 7150- címre küldünk szét. (a hírlevél az elmúlt hét legfontosabb hírei mellett tartalmazza a jövő heti programajánlókat, sajtómeghívókat, ill. friss kiadványfigyelőket.)
Itt nézheti meg a legutóbbi 15 számot, és iratkozhat fel. >>>

Időközben elindult facebook oldalunk, ahol folyamatosan nyomon követheti friss információinkat.

A megújulás után két évvel 2013 nyarán újabb ráncfelvarráson esett át honlapunk pl. a híreket legördítve a jobb alsó sarokban ajánló boksz jelenik meg 5 friss hírrel. A cikkeinket a végén a facebook segítségével lehet kommentelni.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás