Hirdetés
(X)

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. háromfordulós környezeti esettanulmány-versenyre invitálja az ország hallgatóit. Az első feladat feltöltési határideje 2014. április 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  „Gyere egy körre!” Egyetemisták és főiskolások zöld (környezeti) esettanulmány versenye
 

Az EgyKör 2 keretében (KEOP-6.1.0/B/11-2011-0147) az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. háromfordulós környezeti esettanulmány-versenyre invitálja az ország hallgatóit. Ezek célja felhívni a figyelmet a helyi környezeti, társadalmi és gazdasági konfliktushelyzetekre, azok mozgatórugóira és a lehetséges megoldási módokra.

Az „első körben” a fenntartható fejlődéssel foglalkoztunk; a „második körös” szemléletformáló kampánynak már célja az is, hogy a diákok csapatban együttműködve, szakmai tudással is gazdagodva játsszanak velünk az értékes nyereményekért; a fődíj egy-egy 130.000 Ft értékű bicikli-utalvány, a második helyezett csapat minden tagjának pedig 100.000 Ft értékű szállásutalvány. A versenyben való részvétel a tapasztalatok alapján plusz pontot jelenthet ösztöndíjak megpályázásánál is.

A megvalósításában az IFKA a Budapesti Corvinus Egyetem Tisztább Termelés Magyarországi Központjával működik együtt.
2014. februárjában és márciusában tizenöt felsőoktatási intézménybe látogattunk el interaktív környezeti roadshow-val: Eger, Miskolc, Baja, Gyöngyös, Kecskemét, Szeged, Kaposvár, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Dunaújváros, Győr, Sopron, Debrecen és Nyíregyháza voltak az állomásaink.
A háromfős csapatok regisztrációját minden magyarországi főiskoláról és egyetemről (kivéve a közép-magyarországi régiót) folyamatosan várjuk. Az első feladat feltöltési határideje 2014. április 11. Regisztrálni természetesen hamarabb érdemes, hiszen a feladat kidolgozása azért időt igényel.
Kedves Hallgatók, regisztráljatok, versenyezzetek és nyerjetek – mindenkit szeretettel várunk a versenybe.

További információ a verseny menetéről és a további nyereményekről: www.gyereegykorre.hu
 

 
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás