A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Minden bizonnyal sok esetben szalad(na) ki a szádon ez a mondat, hiszen aki húsz, harminc vagy negyven évvel ezelőtt volt kamasz vagy fiatal felnőtt, sokkal kevesebb információval rendelkezett a világ működésével kapcsolatban. Nem is csoda, hiszen nem volt internet, nem voltak okoseszközök, és már az is ünnep volt, hogy ha vonalas telefon vagy épp videómagnó volt a háznál.

Természetesen ez az információhiány az élet sok egyéb területén is visszaköszönt, és mai fejjel már talán te is tudod, hogy sok mindent másképp csináltál volna, ha tudsz róla. Mai írásunkban az egyik olyan témát boncolgatjuk, amelyről oly sokáig tilos volt még csak beszélni is, nemhogy csinálni!

Az örömöt nem veheti el tőled senki!

Mielőtt mélyebben a témába hatolnánk, szögezzük le azt, hogy önkielégítést végezni nem bűn, nem rossz dolog, és amióta az ember létezik, azóta gyárt magának falloszra hasonlító eszközöket. Szerencsére ma már sem csiszolni, sem pattintani nem kell neked, hiszen a SZEXSHOP.hu élethű dildói csak pár kattintásnyira vannak tőled.

Az önkielégítés egyik fontos eleme, hogy feltérképezed a saját testedet, megismerkedsz és megbarátkozol a saját szexualitásoddal, így tulajdonképpen valós haszna is van annak, hogy időnként örömet szerzel magadnak. Akár önnön kezeddel, akár eszközzel is!

Bátran vess be eszközt!

Igen, jól hallottad, bátran vethet be bárki játékszert, legyen szó akár olyan nőről, aki épp most teszi meg a kezdeti lépéseket a szexuális élet terén, vagy akár olyanról, aki már rutinosan mozog az intimitás világában.

Többféle tévhit kering a szüzességgel kapcsolatban, és mivel sajnos sok esetben akadozik a kommunikáció az anya-lánya kapcsolatban, ezért ezek a tévhitek fognak megmaradni a megfelelő tájékoztatásban nem részesülő lányok fejében. Addig, amíg el nem olvassák az írásunkat.

Szüzességet elveszíteni nem épp a leghelyesebb kifejezés arra, hogy bebocsátást nyersz a testi örömök birodalmába. Ehhez persze fontos, hogy megfelelő életkorú és érettségű (!) legyél, valamint hogy ne hagyd magad siettetni, minden a te tempódban történjen és szigorúan a beleegyezéseddel!

Addig azonban, amíg ez nem történik meg, bátran veheted a kezedbe a saját ügyedet, és használhatsz dildót, amely megszólalásig hasonlít az igazi hímvesszőre. Így ugyanis megbarátkozol annak tapintásával, méretével, sőt felhelyezve hozzá is tudod szoktatni magadat az érzéshez, hogy valami (később pedig majd valaki) beléd hatolt. 

Nyugalom, a szűzhártyádat semmi esetre sem fogja átszakítani, de azt azért jó, ha tudod, hogy nem mindenki vérzik az első behatolás során!

Ha akarod, maradjon a te titkod!

Ha attól tartasz, hogy bárki észreveszi azt, hogy dildót használsz, akkor csak arra figyelj, hogy megfelelő helyre rejtsd el a játékszeredet, mert egyéb árulkodó jel, különösen a testeden, nem lesz!

Ezért aztán bátran vesd bele magad a saját külön bejáratú ismerkedési szeánszodba, és köss jó barátságot a testeddel, a hüvelyeddel és persze a hímvesszővel is, mert bizton állíthatjuk, hogy csodás közös kalandok várnak rátok!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás