A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Akár az irodában, akár az otthonodban, akár a gyermeked óvodájában vagy iskolájában bármit is teszel vagy tesznek a nevelők, a levegő így, vagy úgy szennyezett marad. 

Hiába a gyakori szellőztetés, ami sajnos pont a vírusokban gazdag őszi-téli szezonban ritkul meg a legjobban a “nem az utcát fűtjük” címszó alatt, a levegőt rengeteg ártalmas anyag terheli kezdve az allergénektől a vírusokon és a baktériumokon át egészen a különböző szagokig.

Hogy mégis mit tehetsz azért, hogy a jó teljesítményhez és az egészséges élethez fontos tiszta levegő legyen az alapértelmezett? Vásárolj hatékony légtisztító berendezést!

Nem mindegy, hogy milyen!

Ha kiemelkedő védelemre vágysz, akkor válaszd az OZONEGENERATOR.HU oldalon megtalálható AIR2FRESH Antiviral légtisztító készülékét, amely több lépésben gondoskodik arról, hogy tiszta levegőt lélegezhess be a nap bármely szakában.

Bár nagyon trendi lett légtisztító berendezésekkel tisztítani a levegőt, közel sem mindegy, hogy melyiket választod. Ne terelje el semmi a figyelmed, mindig a lényegre összpontosíts. Figyeld meg, hogy milyen szűrőkkel és funkciókkal rendelkezik az adott készülék. 

Ha maximális biztonságra vágysz e tekintetben, akkor a többlépcsős szűrőket keresd!  Ha van előszűrő is, akkor az kiszűri a nagyobb szennyeződéseket, így az aktívszén szűrőnek, valamint az eredetileg NASA által kifejlesztett HEPA szűrőnek már kisebb terheltséggel kell dolgoznia, és csak az apróbb részecskéket kell hatástalanítania, így még nagyobb hatásfok érhető el.

Igen ám, de van, ami még az oly értékes és hatékony HEPA szűrőn sem akad fenn, ugyanis  a HEPA szűrők a levegő részecskéinek a 97,97%-át tudják megszűrni, a 0,3 mikron méret alatti részecskék ugyanúgy a levegőben maradnak.

Mi történik a legapróbb ellenségekkel?

Nem szabad őket sem félvállról venni, hiszen ide tartoznak például bizonyos vírusok is. Ha nem szeretnéd őket belélegezni, akkor olyan légtisztítót ajánlott választanod, amely további védelmet nyújt. Hogy hogyan? Milyen módszerrel? 

Ilyen lehet többek között az ANTIVIRAL hatás, amely a réz- és ezüstion technológiának köszönhetően a legkisebb, 0,3 mikronnál kisebb részecskékkel is eredményesen fel tudja venni a harcot. Képes lehet elpusztítani a nemkívánatos, apró mikroorganizmusokat is, méghozzá úgy, hogy sejtszinten támadja meg őket.

Ezen túl az UV-C fény erejét is bevetheted, amelyről általánosan elmondható, hogy rendkívül erős fertőtlenítő fény. A légtisztító kiválasztásánál erre is érdemes odafigyelned, csakúgy mint az ionizációs eljárásra.

A fentiekből talán látod, hogy miért nem elegendő egy “mezei” légtisztító berendezést vásárolni.

Végezzen teljes munkát!

Nem luxus, hanem alapvető elvárás kell, hogy legyen, hogy ha kiválasztasz egy készüléket az egészséges levegő érdekében, akkor ne végezzen félmunkát, ezért mindenképpen olyan berendezést válassz, ami a fent említett funkciókkal bír!

Gondoskodj arról, hogy a kórokozók hatástalanítva legyenek, hogy minél egészségesebb levegőt tudjatok belélegezni akár zárt térben is!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás