A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Nyáron minden ötlet jól jön, hogy lehűtsük magunkat. Ehhez adunk most ötleteket!

Még, ha otthonról is dolgozunk, sem mindig tehetjük meg, hogy kivonulunk a kertbe, hiszen kint egyrészt forróság van, ami gátja lehet a hatékony munkavégzésnek, másrészt, ha ügyfelekkel tárgyalunk, nem éppen pozitív, ha a szomszéd kutyája ugat, vagy a gyerekek sikítozása megszakítja a beszélgetés fonalát. A lakásban, házban viszont olyan elviselhetetlen a meleg, hogy alig tudunk a munkára koncentrálni. Mi a megoldás? Válasszunk légkondicionálót, ventilátort vagy léghűtőt, ami kellemes hőfokot biztosít a lakásban, és ami elősegíti, hogy ne mindig a melegre, hanem a munkánkra is tudjunk végre fókuszálni. Választhatunk mobil klímát is, aminek sok-sok előnye van. Mozgatható, könnyű, energiatakarékos és a segítségével egyszerűen lehűthetjük a különböző helyiségeket.

A hideg italok és desszertek is jól jönnek a nagy melegben

Nem csak a lakást kell nyáron hűteni, jól tesszük, ha már jó előre gondolkodunk és olyan eszközöket is beszerezünk, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan oltsuk például a szomjunkat. Egy pohár hideg szódavíz nagyon jól tud esni a legnagyobb kánikulában. Ehhez csak egy remek szódagépet kell beszereznünk és többé nem is kell palackozott vízre, üdítőre költenünk. Egy szódagéppel egyszerűen és gyorsan készíthetünk szódát és frissítő szénsavas italokat.

Még a nagy melegben sem kell lemondanunk a kávézásról és annak örömeiről, hiszen vannak olyan kávéfőző gépek, amelyekkel nem csak forró, hanem hideg fekete italt is készíthetünk. A Dolce Gusto kávéfőző segítségével forró és hideg italt is készthetünk kapszulákból.

Ha nem akarunk túl sokat költeni fagyira és jégkrémre, akkor egy fagylaltkészítő gép is remek megoldás lehet a tikkasztó hőségben.  A megálmodott fagylalt, akár 20-40 perc alatt elkészülhet, de egy ilyen géppel joghurtot és sorbetet is kreálhatunk

Ne csak magunkat, a lakást is hűtsük le

Ha alacsonyabb költségben gondolkodunk, a ventilátor lehet jó megoldás. A ventilátorok megannyi változata elérhető már, így bárki megtalálhatja a kedvére valót. Az álló-, oszlop-, asztali-, USB – és a mennyezeti ventillátorok között is válogathatunk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás