A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A kávézás szokása nélkül sokan elképzelhetetlennek tartják a mindennapokat. Van, aki csak a munkahelyén vagy vendégségben iszik kávét, de a legtöbb embernek a kávékészítés az első dolga felkelés után. Vajon mely kávéfajták a legkedveltebbek?

Nem indulhat a nap finom kávé nélkül

Akik nem isznak rendszeresen kávét, el sem tudják képzelni, mennyire fájón hat, ha reggel nincs időnk feketével kezdeni a napot. Azoknak a legjobb, akiknek van otthon olyan automata kávégépük, amellyel azonnal elkészíthető a finom ital.

A Jura kávéfőzők esetében például elég egy gombnyomás, és egy perc alatt ott gőzölög a csészénkben az életmentő eszpresszó vagy bármilyen más kávé. Mert hogy a Jura kávégépek között találunk olyat is, amellyel akár 15-féle kávéspecialitást készíthetünk el a latte macchiátótól kezdve a ristrettón át a café lungóig.

A premiumshop24.hu webáruházban is kapható Jura S8 modell sokak kedvence, hiszen nagyon gyorsan előállítja a kedvenc kávénkat, egyszerűen kezelhető, rendkívül halk, figyelemreméltóan dizájnos, nem foglal nagy helyet, és ráadásul egyénre szabható módon működik. Kell ennél több?

Milyen kávék készíthetők a Jura S8 kávégéppel?

Nem minden modell alkalmas a különböző kávéfajták előállítására, de a Jura S8 igen. Mivel rendelkezik finomhab-technológiával, a lehető legtökéletesebb minőségben készíthetjük el vele a tejes, tejhabos kávékülönlegességeket is, ilyen például a kapucsínó, a latte macchiato vagy a flat white.

Összesen 15 termékvariáció állítható vele elő a programozást követően, sőt még zöld tea is készíthető általa! Válasszuk ki, melyikkel szeretnénk kezdeni a napot, és reggel, akár az okostelefonon keresztül is elindíthatjuk a kávéfőzést. De az sem baj, ha csak a fürdőszobában jut eszünkbe, hogy ideje eszpresszót vagy ristrettót inni, hiszen a Jura gépek 1 perc alatt lefőzik az élénkítő italt!

Érdemes a Chicco d’Oro szemes kávét választani a finom italok elkészítéséhez, ez is beszerezhető a premiumshop24.hu oldalán.

Milyen technológiával van felszerelve a gép?

A Jura 1931 óta gyárt kávégépeket, és folyamatosan fejlődik technológiailag. A leginnovatívabb megoldásokat alkalmazzák, mint például az AromaG3 örlőfej, amitől tökéletes marad a kávé zamata, vagy a Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technológia, aminek következtében magas nyomáson kevés áztatással tud készülni az ital.

A Jura S8 kávéfőző gép számos további funkcióval is rendelkezik, amely kényelmessé teszi a használatát:

  • színes TFT-kijelző
  • 3 fokozatú forró víz funkció
  • 10-féleképpen állítható a kávéerősség minden egyes kávé elkészítésekor
  • plusz előőrölt kávépor
  • intelligens előáztatási rendszer (I.P.B.A.S.©)
  • intelligens előfűtés
  • energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode, E.S.M.©)
  • programozható kikapcsolási idő

A kávégép a JURA Coffee App-pal működtethető, nagyon egyszerűen beállítható rajta minden, a termékeket el lehet menteni, de személyre is lehet szabni, így reggelente eldönthetjük, hogy melyik kedvenc kávékülönlegességünkkel kezdjük a napot.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás