Hirdetés

A környezetmérnöki tevékenység fő célja, hogy a környezeti gondokból eredő kihívásokra megfelelő megoldások szülessenek. A környezetmérnök tudomány elsősorban az ember védelmére irányuló feladatokkal foglalkozik, figyelembe véve a környezetvédelem fontosságát. Zöld állást keres, kínál? Nálunk ingyen megteheti.

De hol vannak a környezetmérnöki állások?

Általában hatóságoknál, önkormányzatoknál, a közigazgatásban, az oktatásban, vállalatok, cégek környezetvédelmi, munkavédelmi osztályán, mérnökirodákban, környezetvédelmi cégeknél. Így aki környezetmérnökként állást keres, ezeken a helyeken érdemes körülnéznie. Az általános álláshirdetési portálok mellett számos környezetmérnök állás található ezen a környezetvédelmi weboldalon is: kornyezetvedelem.weebly.com/karrier . (Érdemes az értesítőjére, illetve az RSS feedre feliratkozni.)

A környezetmérnökök munkája a környezetvédelem tág területén számos feladattal járhat. Ezek a területek többek között a szennyvíz kezelés, levegőtisztaság-védelem, hulladékgazdálkodás, környezetvédelmi technológiák, környezetmenedzsment rendszerek, kárelhárítás, környezetvédelmi hatásvizsgálatok, stb.

A környezetmérnök szakon végzettek természettudományos, ökológiai, műszaki, közgazdasági és menedzsmentismeretekkel felvértezve kezdhetik meg környezeti veszélyek megelőzésére, felismerésére és a kárelhárításra kiterjedő tevékenységüket. A szakról és az oktatásról bővebben a felvi.hu ír, elsősorban pályaválasztás előtt állók részére.  
 

Állást keres? Állást kínál? ÁLLÁSBÖRZE OLDALUNKON ingyen megteheti, de csak környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos hirdetéseket küldjön, mert a területhez nem kapcsolódó hirdetéseket töröljük.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás