A rovat kizárólagos támogatója

A Környezetvédelmi Minisztérium hulladékgazdálkodási ismereteket fejlesztő tanfolyamokat szervez, amelyekre várja jelentkezését olyan civil szervezetek képviselőinek, amelyek a hulladékgazdálkodás témakörben folytatják tevékenységüket.
A tanfolyamok témája:
1. Hulladékhasznosítás, szelektív hulladékgyűjtés, komposztálás
2. Hulladékégetés, – lerakás
Mindkét tanfolyam ez év őszén kerül megrendezésre 25-35 óra időtartamban. A tanfolyamok helyszínei: Budapest, Veszprém, Miskolc.

A tanfolyamokon egyetemi oktatók elméleti előadásaira és gyakorlati szakértők ismertetéseire kerül sor. Mindkét tanfolyam 1-1 nap terepgyakorlattal egészül ki. A résztvevők az elhangzottakkal kapcsolatos írásos anyagot és a tanfolyamokról látogatási igazolást kapnak.

A tanfolyam látogatása – előzetes jelentkezés alapján – ingyenes. A költségeket a Környezetvédelmi Minisztérium fedezi. A hallgatók étkeztetéssel, szállítással és utazással kapcsolatos költségeiket maguk fedezik.

A tanfolyamra jelentkezés határideje: 2001. szeptember 30.
A jelentkezés beérkezésének sorrendjében 100-100 fő részvételére biztosítunk lehetőséget. A jelentkezés e-mailen: vadasze@mail.ktm.hu címen vagy levélben a KöM Hulladékgazdálkodási és Környezettechnológiai Főosztályán lehetséges.

A jelentkezőket a tanfolyam pontos helyszínéről és időpontjáról értesítjük.
A jelentkezésben kérjük feltüntetni a következőket: Név, iskolai végzettség, értesítési cím, telefon, milyen szervezetet képvisel.
Budapest, 2001. augusztus
Környezetvédelmi Minisztérium

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás