A rovat kizárólagos támogatója

A K-Monitor blog szerint újabb 4,5 milliárdos tendert nyert Simicska Lajos és Mészáros Lőrinc cége. A tenderen két konzorcium indult, a Közgép-vezette csoport nyert, amelyben részt vett a felcsúti polgármester cége is.

Újabb hét, újabb közgépes munka. Ezúttal egy hulladékgazdálkodási társulásnak dolgoznak 4,5 milliárd forintért. Két konzorcium indult, a Közgép-vezette csoport nyert, amelyben részt vett a felcsúti polgármester cége is.

Simicska Lajoséknak megint jól indult a hét. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent tájékoztatás szerint a Duna-Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás a Közgép vezette konzorciumot hirdette ki nyertesként. A több település összefogásával alakult hulladékgazdálkodási társulás a települési szilárdhulladék-lerakók rekultivációjával bízta meg az Annavölgy 2012 konzorciumot, ami nettó 4.550.616.201 forintért végzi el a munkát.

Az Annavölgy 2012 Konzorciumban a Közgépen kívül a felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. (ők korábban a Strabaggal együtt nyertek hasonló tenderen), a DESIGN Kft., a Békés Drén Környezetvédelmi, Víz-, és Mélyépítési Kft., valamint a WESTBERG Építőipari és Kereskedelmi Kft. fogott össze. A nyertes társulás mellett a KELET-ÚT – MAG – A.K.S.D. Konzorcium indult a munkaért, de alul maradt, mert összességében nem ők adták a legelőnyösebb ajánlatot – írta a írja a K-Monitor blog.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás