A rovat kizárólagos támogatója

Megjelent a zöld civil szervezeteket támogató Zöld Forrás pályázat 2016. évi kiírása. A 70 milliós keretre a pályázatokat május 6-ig, kizárólag postai úton lehet beadni. A baráti oligarchák naponta többet kaszálnak. Nesze semmi, fogd meg jól!

A tárca környezetpolitikai céljainak – úgy mint a természeti értékek védelme, az erőforrások takarékos-, hatékony- (fenntartható) használata, továbbá az emberi egészségre ható környezeti feltételek javítása – a Nemzeti Környezetvédelmi Program ad átfogó keretet. A civil szervezetek kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy ezen célkitűzések teljesüljenek, a Zöld Forrás pályázat pedig ezt a feladatvállalást segíti. A Földművelésügyi Minisztérium ezúton meghirdeti a több mint 20 éves múltra visszatekintő Zöld Forrás pályázatot. A támogatási igényt közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) nyújthatnak be a Nemzeti Környezetvédelmi Programba illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre.

A keret 70 millió forint. A pályázatokat 2016. március 31-től 2016. május 6-ig, kizárólag postai úton lehet beadni.

Egy jelentkező legalább 500 ezer, legfeljebb 3 millió forint összegre pályázhat. A pályázati felhívás szövege, a pályázati adatlap, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztató itt érhető el.

Mivel hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban még annak postára adása előtt – írta a minisztérium közleményében.


   A kormány 400 millió forintot ad Kozzármislenynek stadionépítésre. A következő szezont már az NBIII-ban kezdő csapat mérkőzéseire a most befejeződött szezonban átlagosan 263-an voltak kíváncsiak.

  Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter barátja, Horváth ­László cégétől 40 millióért vásárolt tanulmányokat a tárca a magyar–kazah mezőgazdasági együttműködésről. A tetemes közpénzért beszerzett szövegek közös jellemzője, hogy sok bennük a nem erre a célra készült, általános agrártudományi töltelékszöveg – az egyik tanulmány például 20 oldalnyi jelöletlen szövegátvételt tartalmaz egy juhtenyésztési tankönyvből. Csak ez utóbbi plagizált "tanulmány" 8 milliót ért.

Az értelmetlen pénzpazarlás, és a mutyilista naponta bővül.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek